Sharon Osbourne: «Χαρακώθηκα μπροστά στον σύζυγό μου, Ozzy»

Sharon Osbourne: «Χαρακώθηκα μπροστά στον σύζυγό μου, Ozzy»

Η νεανική τρέλα της παρουσιάστριας, για να αποδείξει στον σύζυγό της, Ozzy, ότι τον αγαπά-Την αποκάλυψε η ίδια ενώ δεν δίστασε να δείξει στην κάμερα τα σημάδια στο χέρι της

Sharon Osbourne: «Χαρακώθηκα μπροστά στον σύζυγό μου, Ozzy»
Τριάντα τέσσερα χρόνια, η Sharon Osbourne κρατούσε ένα μυστικό, που αποφάσισε να το αποκαλύψει στον «αέρα» της εκπομπής «The Talk». Όπως αποκάλυψε, στα 27 της χρόνια, χαράκωσε τα χέρια της, προκειμένου να αποδείξει την αγάπη της στον τότε σύντροφό της και μέλλοντα σύζυγό της, Ozzy.


«Ήμουν 27 και ο Ozzy ήταν παντρεμένος τότε, με δυο παιδιά. Εγώ ήμουν single και wild. Είχαμε βγει λοιπόν ένα βράδυ, και έτσι όπως ήμασταν πιωμένοι, άρχισε να μου λέει στις 4 το πρωί, ότι η σχέση μας δεν θα κρατήσει για πολύ, αρχίζοντας να με ρωτάει πόσο τον αγαπώ. Τότε εγώ του απάντησα πως “θα έκανα τα πάντα για σένα. Σε λατρεύω. Θα έδινα για σένα και την ζωή μου!” Πήγα λοιπόν σε ένα διπλανό τραπέζι, γεμάτο με τηγανητές πατάτες και burgers, άρπαξα ένα βρώμικο μαχαίρι, και άρχισα να χαρακώνω το χέρι μου, λέγοντάς του πόσο πολύ τον αγαπώ. Δυστυχώς για μένα, το κόψιμο ήταν πολύ βαθύ και δεν μπορούσα να σταματήσω να αιμορραγώ. Ο Ozzy μου είπε πως πρέπει να καλέσουμε ασθενοφόρο, αλλά όταν έφτασαν, θεώρησαν ότι εγώ ήθελα να αυτοκτονήσω, και έτσι με πήγαν στο νοσοκομείο, όπου με έφεραν σε επαφή με ψυχολόγο! Μάταια προσπαθούσα να τους πείσω για το αντίθετο», είπε χαρακτηριστικά η ίδια, αφήνοντας άφωνους τους παρευρισκόμενους, αλλά και το τηλεοπτικό κοινό.

Η Osbourn αποκάλυψε το μυστικό της, για να δώσει ένα μάθημα σε όσα κορίτσια σκοπεύουν να κάνουν το ίδιο. «Αν κάποιος, κάποια σκοπεύει να βλάψει τον εαυτό του για να αποδείξει σε κάποιον πόσο τον αγαπά, να θυμάται πως οι ουλές είναι μόνιμες και δεν φεύγουν.» είπε.

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης