Άρμι Χάμερ: Αποχωρεί από φιλμ με την JLo λόγω του σκανδάλου με τις «kinky απιστίες» και τα BDSM μηνύματα!

Άρμι Χάμερ: Αποχωρεί από φιλμ με την JLo λόγω του σκανδάλου με τις «kinky απιστίες» και τα BDSM μηνύματα!

Ποιες είναι οι πρώτες δηλώσεις του 34χρονου σταρ για τα viral μηνύματα που περιέχουν «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού» και φέρεται να έστειλε ο ίδιος στην «ερωμένη-σκλάβα» του όσο ήταν παντρεμένος

armie_hammer
Το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπο του Άρμι Χάμερ, του Αμερικανού ηθοποιού που έγινε περισσότερο γνωστός μέσα από τον ρόλο του στο εξαιρετικό «Call me be your name» και, πιο πρόσφατα, ως πρωταγωνιστής στο remake του θρίλερ «Rebecca» στο Netflix, δεν λέει να κοπάσει. 

Σύμφωνα με το Page Six, ο 34χρονος σταρ ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη συμμετοχή του από ένα φιλμ που επρόκειτο να γυρίσει με την Τζένιφερ Λόπεζ, εξαιτίας του σάλου που προκάλεσε η «διαρροή» μηνυμάτων που φέρεται να έστειλε ο ίδιος σε γυναίκες κατά τη διάρκεια του γάμου του. Τα εν λόγω μηνύματα, η αυθεντικότητα των οποίων δεν έχει επαληθευτεί, δημοσιοποιήθηκαν από έναν μυστηριώδη λογαριασμό στο Instagram, που υποτίθεται ότι διαχειρίζεται μία από τις πολλές ερωμένες του Χάμερ. Πρόκειται για ερωτικά μηνύματα που περιέχουν «φαντασιώσεις βιασμού και κανιβαλισμού», με σαδομαζοχιστικές αναφορές σε... κομμένα δάχτυλα και άλλες, ακραίες για κάποιους, λεπτομέρειες. 

Armie Hammer's Alleged Strange DMs Leaked?! | Daily Pop | E! News


Πολλοί φαν του Χάμερ έσπευσαν να υποστηρίξουν τον ηθοποιό στα social media, λέγοντας ότι δεν υπάρχει η παραμικρή απόδειξη ότι τα μηνύματα είναι αυθεντικά, και ότι ακόμα και αν είναι ο σταρ δεν έκανε τίποτα παράνομο. Ο ίδιος ο Χάμερ πάντως κρατούσε σιγή ιχθύος τα τελευταία 24ωρα, προτού τελικά δηλώσει στο αμερικανικό site ότι προκειται για ανοησίες και μυθεύματα.

Τα μηνύματα πάντως έγιναν viral το περασμένο σαββατοκύριακο, ανοίγοντας ένα «γαϊτανάκι» από εικασίες για την kinky σεξουαλική ζωή του σταρ, τις παράλληλες σχέσεις του και την συμπεριφορά του απέναντι στις γυναίκες. Αμερικανικά ΜΜΕ ξέθαψαν παλαιότερες δηλώσεις του Χάμερ για τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του στο σεξ προκειμένου να τις «αναλύσουν» υπό το φως των νέων αποκαλύψεων, οι οποίες φέρονται να σόκαραν ακόμα και την εν διαστάσει γυναίκα του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ως αποτέλεσμα όλων των παραπάνων, ο Χάμερ δήλωσε ότι αποχωρεί από την ταινία «Shotgun Wedding». Το Page Six πληροφορήθηκε αρχικά το νέο από μια πηγή που εμπλέκεται στο πρότζεκτ της κωμωδίας δράσης, που πρόκειται να ξεκινήσει γυρίσματα φέτος. Εκπρόσωπος της παραγωγής επιβεβαίωσε την είδηση, λέγοντας ότι «εξαιτίας της επικείμενης έναρξης των γυρισμάτων ο Άρμι ζήτησε να αποχωρήσει και τον υποστηρίζουμε στην απόφασή του». Ο ρόλος πρόκειται να δοθεί σε άλλον ηθοποιό. 

armie-1


Το αμερικανικό site όμως εξασφάλισε και μια πρώτη δήλωση από τον Άρμι Χάμερ για τα όσα συμβαίνουν στη ζωή του: «Δεν απαντάω για αυτές τις μ@@κίες που ισχυρίζονται κάποιοι, αλλά δεδομένων των μοχθηρών και ψευδών online επιθέσεων εις βάρος μου δεν μπορώ να αφήσω τα παιδιά μου για τέσσερις μήνες, για να πάω για γυρίσματα στην Δομινικανή Δημοκρατία. Η Lionsgate με στηρίζει σε αυτήν την υπόθεση και είμαι ευγνώμων για αυτό».

Η Τζένιφερ Λόπεζ πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία, που θα έχει ως σκηνοθέτη τον Τζέισον Μουρ του «Pitch Perfect». Αρχικά είχε ακουστεί ότι ο Ράιαν Ρέινολντς (που είναι επίσης ένας από τους παραγωγούς του φιλμ) επρόκειτο να υποδυθεί τον ρόλο του Χάμερ, όμως αυτό κατόπιν διαψεύστηκε. Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί ένα ζευγάρι που έχει δεύτερες σκέψεις για τον επικείμενο γάμο του, και βρίσκεται αντιμέτωπο με μια κατάσταση ομηρίας στον προορισμό όπου ταξίδεψε για να παντρευτεί.

armie-3


Όπως υπενθυμίζει το Page Six, o 34χρονος σταρ είχε πει σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ότι του αρέσει να έχει ρόλο κυρίαρχου «dom» στο σεξουαλικό παιχνίδι και να «πιάνει γυναίκες από τα μαλλιά και τον λαιμό». Ωστόσο είχε υπογραμμίσει ότι ο γάμος του με την (εν διαστάσει πλέον) σύζυγό του Ελίζαμπεθ Τσέιμπερς άλλαξε τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. «Φτάνεις σε ένα σημείο που λες "σε σέβομαι υπερβολικά για να σου κάνω αυτά τα πράγματα που θέλω να κάνω"», είχε πει χαρακτηριστικά. Αργότερα είχε σχολιάσει στο E!News για την αποκαλυπτική του συνέντευξη στο Playboy «Μην πίνετε όταν πάτε για συνέντευξη», υπονοώντας ότι είπε παραπάνω απ' όσα σκόπευε επειδή το είχε τσούξει!

armie-4



Ειδήσεις σήμερα

OnlyFans: Το «Ταμείο Ανεργίας» του ερασιτεχνικού πορνό

Πότε και πώς θα χαλαρώσουν τα μέτρα για τα καταστήματα - Όλα τα σενάρια

Η Ιταλία σε πολιτική κρίση: Η κυβέρνηση κινδυνεύει να καταρρεύσει - Όλα τα σενάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης