«Τόλμη και Γοητεία»: Με... φουσκωτή κούκλα θα γυρίζονται πλέον οι ερωτικές σκηνές της σειράς

«Τόλμη και Γοητεία»: Με... φουσκωτή κούκλα θα γυρίζονται πλέον οι ερωτικές σκηνές της σειράς

Σε έξυπνα τεχνάσματα πρόκειται να καταφύγουν οι συντελεστές της θρυλικής σαπουνόπερας, για να μη χρειαστεί να «κόψουν» τις σκηνές πάθους

bold-beautiful
Σε έξυπνα τεχνάσματα πρόκειται να καταφύγουν οι συντελεστές της σειράς «Τόλμη και Γοητεία» (The Bold and the Beautiful) για να γυρίσουν τις ερωτικές σκηνές στα νέα επεισόδια.
Σύμφωνα με τη New York Post, η θρυλική σαπουνόπερα που έκανε πρεμιέρα το 1987 και φέτος συμπληρώνει 33 σεζόν, ξεκίνησε ξανά γυρίσματα μετά από τρίμηνη διακοπή εξαιτίας της επιδημίας του κορωνοϊού.

Δεδομένου ότι ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού παραμένει υψηλός και είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες αποστασιοποίησης σε όλα τα γυρίσματα σειρών και ταινιών, οι ερωτικές σκηνές του «B&B» θα είναι στο εξής κάπως... διαφορετικές.

What To Expect When Bold and the Beautiful Returns?
Κλείσιμο


«Όταν ξεκινήσαμε την αναθεώρηση των σεναρίων αρχίσαμε να αφαιρούμε όλες τις ρομαντικές σκηνές, όμως το αποτέλεσμα ήταν κάπως "επίπεδο". Έτσι, καθίσαμε όλοι μαζί κάτω και προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να γυριστούν οι σκηνές χωρίς να παραβιαστεί ο κανόνας των 2,5 μέτρων απόστασης. Τελικά επαναφέραμε μια κούκλα που είχαμε χρησιμοποιήσει πριν από χρόνια ως πτώμα. Τη στήσαμε όπως έπρεπε, και ήταν πολύ πειστική», είπε στην Post ο Μπράντλεϊ Μπελ, executive producer και επικεφαλής σεναριογράφος της σειράς.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κούκλα είναι εξαιρετικής ποιότητας και πρόκειται να χρησιμοποιηθει με περούκα και κατάλληλο μέικ απ, προκειμένου να αντικαταστήσει κάποιες από τις πρωταγωνίστριες στις σκηνές πάθους. Οι συντελεστές της σειράς μάλιστα πραγματοποιούν έρευνα αγοράς στο διαδίκτυο, προκειμένου να προμηθευτούν περισσότερες ανδρικές και γυναικείες φιγούρες, για μεγαλύτερη ευελιξία στα γυρίσματα.

Ένα ακόμη τέχνασμα που βρίσκεται υπό εξέταση από τους συντελεστές της σειράς είναι η «επιστράτευση» των συζύγων ορισμένων εκ των ηθοποιών για τις ερωτικές σκηνές. «Σκεφτήκαμε ότι, αφού οι ηθοποιοί δεν μπορούν να αγγίζουν ούτε να αγκαλιάζουν σφιχτά ο ένας τον άλλον και αυτό δημιουργεί πρόβλημα, θα μπορούσαμε να ζητήσουμε από ορισμένους και ορισμένες συζύγους ηθοποιών να συμμετάσχουν ως αντικαταστάτες στις σκηνές φιλιών», εξηγεί ο Μπελ, συμπληρώνοντας ότι κάποιοι έχουν ήδη αντιδράσει θετικά.

Δείτε βίντεο: «Τόλμη και Γοητεία»: Με... φουσκωτή κούκλα θα γυρίζονται πλέον οι ερωτικές σκηνές της σειράς
«Τόλμη και Γοητεία»: Με... φουσκωτή κούκλα θα γυρίζονται πλέον οι ερωτικές σκηνές της σειράς



Ειδήσεις σήμερα: 


Σοκ στο Χόλιγουντ: Διάσημος ηθοποιός και σαϊεντολόγος κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες

Σταύρος Βαρθαλίτης για Σταυρή: Οι 11 πόντοι πονάνε πολύ, αλλά τον αγαπάω τόσο πολύ

Νεκρός 63χρονος στη Μανωλάδα - Τον πάτησε το τρακτέρ του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης