Η Angelina Jolie στα Nickelodeon's Αwards: «Το να είσαι διαφορετικός, είναι καλό!»

Η Angelina Jolie στα Nickelodeon's Αwards: «Το να είσαι διαφορετικός, είναι καλό!»

Τα στιγμιότυπα της λαμπερής απονομής των Nickelodeon's Kids' Choice Awards

Η Angelina Jolie στα Nickelodeon's Αwards: «Το να είσαι διαφορετικός, είναι καλό!»
Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη της Angelina Jolie, ότι υπεβλήθη σε επέμβαση αφαίρεσης των ωoθηκών της και των σαλπίγγων της, η χολιγουντιανή σταρ αποφάσισε να περάσει καλά με τις κόρες της, την 10χρονη Ζahara και την 8χρονη Shiloh, στην 28η απονομή των Nickelodeon's Kids' Choice Awards.

Φορώντας ένα μαύρο φόρεμα, η ηθοποιός ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το
βραβείο της «Καλύτερης Κακιάς», για τον ρόλο της κακιάς μάγισσας στην κινηματογραφική διασκευή του παραμυθιού «Η Ωραία Κοιμωμένη», «The Maleficent».


Τη στιγμή που ανακοίνωθηκε τ΄όνομά της Jolie, o κόρες της, η μικρή Ζahara και η Shiloh δεν κατάφεραν να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους και αγκάλιασαν χαρούμενες τη μαμά τους.
Κλείσιμο
«Θέλω να πω ότι όταν ήμουν μικρή, όπως και η Maleficent, μου είπαν ότι ήμουν διαφορετική. Και ένιωσα λίγο εκτός, πιο έντονη, γεμάτη με μία φλόγα! Δεν ήμουν ποτέ καλή και ακόμα δεν είμαι στο να προσαρμόζομαι», είπε η 39χρονη σταρ και συνέχισε: «Και τότε, μία ημέρα, συνειδητοποίησα κάτι, κάτι που εύχομαι όλοι να το συνειδητοποίησετε: "Το να είσαι διαφορετικός είναι καλό!». Αυτά ήταν τα λόγια της Jolie, όταν ανέβηκε στη σκηνή να παραλάβει το βραβείο της, κερδίζοντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Το πρώτο βραβείο της βραδιάς, αυτό της «Αγαπημένης ηθοποιού του Κινηματογράφου»,  κέρδισε η Emma Stone για την εμφάνισή της στην ταινία «The Amazing Spider-Man».

Στη σκηνή την διαδέχτηκε, ο Liam Hemsworth που περπάτησε στη σκηνή με ένα ανανεωμένο look στα μαλλιά και ένα πορτοκαλί μπλουζάκι, για να παραλάβει το βραβείο του «Αγαπημένου ηθοποιού». Ο Ben Stiller βραβεύτηκε για την εμφάνιση του στην ταινία «Μία νύχτα στο μουσείο».

Νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν επίσης, το «The Voice» ως το πιο αγαπημένο talent show, η σειρά «Modern Family» που αναδείχτηκε η αγαπημένη οικογενειακή τηλεοπτική σειρά και το σίριαλ «Austin & Ally». Η ταινία  «Big Hero 6» ψηφίστηκε ως η αγαπημένη ταινία animation των παιδιών.

Ο Nick Jonas και Selena Gomez τιμήθηκαν με το βραβείο του «Αγαπημένου τραγουδιστή» και «Αγαπημένης τραγουδίστριας» αντίστοιχα και οι «One Direction με το βραβείο της αγαπημένης μπάντας των παιδιών. Στα  Nickelodeon's Kids' Choice Awards, ξεχώρισε επίσης και το γυναικείο γκρουπ «Fifth Harmony».


Από την 28η απονομή των Nickelodeon's Kids' Choice Awards, δεν θα μπορούσε να λείπει η Λατίνα σταρ, Jennifer Lopez που έδωσε το βραβείο του «Αγαπημένου άνδρα τραγουδιστή» στον Nick Jonas.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης