Miley Cyrus: Το απίστευτο Instagram της

Miley Cyrus: Το απίστευτο Instagram της

Αντρικές χειρονομίες, ατελείωτο βγάλσιμο της γλώσσας, κουλές πόζες, ημίγυμνες εμφανίσεις, φιλιά στο φακό, αχαρακτήριστα ρούχα, ημίτρελα κόμικ, περίεργες συνθέσεις φωτογραφιών αλλά και παιδικές φωτογραφίες, όλα ένας αχταρμάς που προσπαθεί να πει κάτι και που τελικά δεν λέει τίποτα

Miley Cyrus: Το απίστευτο Instagram της
Το ότι στο μέλλον οι Ψυχίατροι θα μελετούν και το Instagram του ασθενή τους είναι το μόνο σίγουρο. Και καμιά φορά τα μέσα κοινωνική δικτύωσης έχουν να πουν περισσότερα από ό,τι ο κάτοχός τους. Κάπως έτσι σκεφτήκαμε και μπήκαμε στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram της γνωστής Αμερικανίδας ποπ σταρ Miley Cyrus. Και τα είδαμε όλα. Στην κυριολεξία.



Αντρικές χειρονομίες, ατελείωτο βγάλσιμο της γλώσσας, κουλές πόζες, ημίγυμνες εμφανίσεις, φιλιά στο φακό, αχαρακτήριστα ρούχα, ημίτρελα κόμικ, περίεργες συνθέσεις φωτογραφιών αλλά και παιδικές φωτογραφίες, όλα ένας αχταρμάς που προσπαθεί να πει κάτι και που τελικά δεν λέει τίποτα.

Κλείσιμο


Μια παράνοια που ταιριάζει σε ένα κακομαθημένο που ενώ σε λιγότερο από ένα μήνα θα κλείσει τα 22, αυτό είναι κολλημένο στην εποχή που έπαιζε στο κανάλι της Disney και που δεν ξέρει αν θέλει να είναι μικρομέγαλο ή το αντίθετο.

























  














Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης