Miley Cyrus: Προκλητικές εμφανίσεις σε συναυλίες και Instagram

Miley Cyrus: Προκλητικές εμφανίσεις σε συναυλίες και Instagram

Η 21χρονη ποπ σταρ για να τραβήξει περισσότερο κόσμο στις συναυλίες της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram άλλη μια σέξι selfie φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο μια πετσέτα μπάνιου και καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της

Miley Cyrus: Προκλητικές εμφανίσεις σε συναυλίες και Instagram
Στο Verizon Center της Ουάσινγκτον τραγούδησε αυτές τις μέρες η Miley Cyrus στα πλαίσια της περιοδείας της Banger Tour κάνοντας για άλλη μια φορά μία τις γνωστές σέξι ημίγυμνες εμφανίσεις της. Οι fans της φυσικά την αποθέωσαν και εκείνη δεν τους άφησε ούτε μια στιγμή παραπονεμένους.



Η 21χρονη ποπ σταρ για να τραβήξει περισσότερο κόσμο στις συναυλίες της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπως άλλωστε κάνει σχεδόν καθημερινά, άλλη μια σέξι selfie φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει φορώντας μόνο μια πετσέτα μπάνιου και καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της.

Κλείσιμο


Η Cyrus έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο γνωστό γυναικείο περιοδικό «Elle» της αμερικανικής έκδοσης του Μαϊου λέγοντας ότι θεωρεί μεγάλη τύχη το ότι ξεκίνησε την καριέρα της εμφανιζόμενη στις ταινίες του καναλιού της Disney.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης