Σάλος με το γκράφιτι του Justin Bieber!

Σάλος με το γκράφιτι του Justin Bieber!

Έξαλλος είναι ο δήμαρχος της Χρυσής Ακτής Tom Tate με τον ποπ σταρ που ζωγράφισε γκράφιτι σε τοίχο ξενοδοχείου στο Σίδνεϊ όπου διέμενε- «Έλα το καθαρίσεις» δήλωσε ο Τate απευθυνόμενος στον 19χρονο ποπ σταρ!

Σάλος με το γκράφιτι του Justin Bieber!
To ταλέντο του στη ζωγραφική δοκίμασε ο Justin Bieber πάνω σε τοίχο ξενοδοχείου στο Σίδνεϊ όπου διέμενε. Μετά από μία συναυλία που έδωσε ο ποπ σταρ -αυτή την περίοδο πραγματοποιεί μία μεγάλη περιοδεία στην Αυστραλία- του ήρθε η «έμπνευση» να κάνει ένα τεράστιο γκράφιτι στον τοίχο του ξενοδοχείου. Η κίνηση αυτή εξόργισε τον δήμαρχο της Χρυσής Ακτής Tom Tate που δείχνει να έχει μηδενική ανοχή στα γκράφιτι. Σε αντίθεση με τον δήμαρχο, η διεύθυνση του ξενοδοχείου είπε πάντως ότι «της αρέσει να έχει ένα έργο τέχνης» του Bieber και υποστήριξε ότι ο τραγουδιστής είχε ζητήσει την άδεια να ζωγραφίσει.

Ωστόσο τόσο τα μέλη του δημοτικού συμβούλιου όσο και ο δήμαρχος της Χρυσής Ακτής εμφανίζονται ανένδοτοι στην απαίτηση τους να καθαριστεί το γκράφιτι. «Αν και είναι σε ιδιωτική περιουσία, εκτίθεται σε δημόσια θέα», διευκρίνισε ο δήμαρχος που κάλεσε μάλιστα τον ίδιο τον Bieber να το καθαρίσει.

Κλείσιμο
«Το τελευταίο πράγμα που θέλουμε είναι ένα διάσημο γκράφιτι! Πολλοί νέοι θα σκεφτούν ότι είναι cool να κάνουν το ίδιο» είπε ο Tom Tate και συνέχισε απευθυνόμενος 19χρονο ποπ σταρ: «Έλα να το καθαρίσεις και θα είμαστε χαρούμενοι μαζί σου! Αλλιώς έλα να τραγουδήσεις τα κάλαντα στις 7 Δεκεμβρίου για μία ώρα και φύγε!». Ο δήμαρχος φαίνεται ότι έχει σκεφτεί και την παραμικρή λεπτομέρεια: «Ξέρω ότι έχει όμορφα μάτια. Έχω κάποια γυαλιά και γάντια για αυτόν γιατί ξέρω ότι δεν θα θέλει να λερώσει τα χέρια του!».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης