Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Αριστομένης Γιαννόπουλος θέλησαν να περάσουν τις ημέρες των γιορτών εκτός Ελλάδος, κι έτσι οργάνωσαν ένα ταξίδι μέχρι τη γειτονική Ιταλία, από όπου η όμορφη πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα των διακοπών της, μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media.
Όπως ήταν φυσικό, η φωτογραφία που ξεχώρισε, ήταν αυτή από το Μιλάνο, όπου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου γιόρτασε τα γενέθλιά της. Οπως μπορείτε να δείτε η Αλεξάνδρα έγινε μόλις 26 ετών και διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της:
Ο Chef θα παρουσιάσει μέσα από τα ψηφιακά του κανάλια (Instagram, Facebook και YouTube) δύο νέες σειρές επεισοδίων, βασισμένες σε ένα φρέσκο concept, ειδικά σχεδιασμένο για την AEG
Ο Όμιλος Active πρωταγωνιστεί στη νέα τεχνολογική εποχή, διευκολύνοντας την ψηφιακή μετάβαση και οδηγώντας τις εξελίξεις σε μια σειρά από κρίσιμους τομείς για το μέλλον της χώρας, όπως για παράδειγμα της Εκπαίδευσης.
Για την Coca-Cola, τα Χριστούγεννα δεν είναι απλώς μια γιορτή. Είναι η στιγμή που η μαγεία της προσφοράς συναντά την ανάγκη για αλληλεγγύη. Η εποχή που μας θυμίζει πόσο σημαντικό είναι να στεκόμαστε δίπλα σε όσους μας χρειάζονται.