Ο Δημήτρης Πάσχουλας του Survivor ξεσκεπάζει την κλίκα των «Μαχητών»

Ο Δημήτρης Πάσχουλας του Survivor ξεσκεπάζει την κλίκα των «Μαχητών»

Ο πρώην παίκτης μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, «αδειάζει» την ομάδα του καθώς αποκαλύπτει πως όλα αυτά που λένε για τον λόγο που έδιωξαν τον Ντάνο, δεν έχουν δόση αλήθειας

Ο Δημήτρης Πάσχουλας του Survivor ξεσκεπάζει την κλίκα των «Μαχητών»
Αποκαλύψεις έκανε σήμερα στο Survivor Πανόραμα, ο πρώην παίκτης των Μαχητών, Δημήτρης Πασχούλας, ο οποίος αποχώρησε οικειοθελώς σχεδόν στην αρχή του παιχνιδιού.

Ο πρώην παίκτης μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, «αδειάζει» την ομάδα του καθώς αποκαλύπτει πως όλα αυτά που λένε για τον λόγο που έδιωξαν τον Ντάνο, δεν έχουν δόση αλήθειας.

Την ίδια ώρα ο πρώην παίκτης του Survivor ξεσκεπάζει την κλίκα, η οποία από ότι λέει είχε δημιουργηθεί από πολύ νωρίς στην ομάδα των Μαχητών.

Ο πρώην παίκτης, κάνει ευθέως λόγο για κίνηση στρατηγικής από συγκεκριμένη παρέα, με στόχο ο εν λόγω παίκτης να φύγει από το παιχνίδι.

«Δεν ήταν ένα συγκεκριμένο άτομο, ήταν μια παρεούλα στην αρχή. Εγώ το εξέλαβα ότι το σκηνικό αυτό έγινε επειδή ο Γιώργος ήταν δυνατός παίκτης, ήταν ο πιο δυνατός ίσως. Εντάξει, μετά εμφανίστηκε και ο Μάριος ότι είναι κι αυτός από τους πολύ δυνατούς. Για εμένα είναι οι δυο top αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Και είχαν ένα σκεπτικό ότι όποιος πάει στην ομάδα των Διασήμων πρώτη εβδομάδα, λογικά θα τον διώξουν οι Διάσημοι, οπότε τρως στον ανταγωνισμό τον δυνατό παίκτη. Είναι στρατηγική!», ανέφερε για την ψηφοφορία που έστειλε τον 34χρονο Σκιαθίτη στην απέναντι παραλία.
Κλείσιμο

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης