Survivor: «Συμμαχία» Ντάνου - Παπαδοπούλου κατά της κλίκας των 5

Survivor: «Συμμαχία» Ντάνου - Παπαδοπούλου κατά της κλίκας των 5

Τα δύο «μαύρα πρόβατα» απομονώθηκαν όπως έδειξε το σημερινό επεισόδιο και συζήτησαν τα πάντα για την ομάδα τους

Survivor: «Συμμαχία» Ντάνου - Παπαδοπούλου κατά της κλίκας των 5
Το συμβούλιο της Κυριακής στο Survivor έδειξε και πάλι αρκετά πράγματα ως προς τις συμμαχίες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα των Διάσημων και πώς προσπαθούν να πετάξουν εκτός παιχνιδιού τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος συγκέντρωσε πέντε ψήφους, παρά τις νίκες του στα αγωνίσματα και την προσφορά του στην καθημερινότητα στην παραλία της ομάδας του, αλλά και το ότι δείχνει να προσπαθεί να ταιριάξει περισσότερο με τους συμπαίκτες του.

Στο συγκεκριμένο συμβούλιο που υπήρξαν αρκετές κόντρες φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι και η Ειρήνη Παπαδοπούλου αποτελεί κόκκινο πανί για τους υπόλοιπους με τις αποκαλύψεις της για την συμπεριφορά των συμπαικτών της.

Κλείσιμο
Τα δύο «μαύρα πρόβατα» απομονώθηκαν όπως έδειξε το σημερινό επεισόδιο και συζήτησαν τα πάντα για την ομάδα τους. Κάθισαν μαζί στην παραλία και μίλησαν για την κλίκα που έχει δημιουργηθεί, την ψηφοφορία που προηγήθηκε, αλλά και την συμπεριφορά του Στέλιου Χανταμπάκη που μετά τον Ντάνο φαίνεται να έχει βάλει στο στόχαστρο και την τραγουδίστρια.

Η Παπαδοπούλου είπε χαρακτηριστικά ότι ήθελε να τεστάρει τον Ντάνο, ο οποίος μετά την ψηφοφορία την πλησίασε για να μιλήσουν. «Δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ ξανά κάποιον, αλλά σίγουρα θα μου ήταν πιο ευχάριστο να έχω κάποιον να συνομιλώ και να μην παραμιλάω πάλι μόνη μου», είπε η ίδια στην κάμερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης