Ο Ανδρέας Λέοντας είναι ο μεγάλος νικητής του X-Factor

Ο Ανδρέας Λέοντας είναι ο μεγάλος νικητής του X-Factor

«Μονομάχησε» με τον Ίαν Στρατή και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο: ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο - Έκπληξη η τρίτη θέση του ντουέτου Stereo Soul - Ο «καυτός» χορός της Ευαγγελίας Αραβανή - Όλα όσα έγιναν στη φαντασμαγορική βραδιά


Ο Ανδρέας Λέοντας είναι ο μεγάλος νικητής του X-Factor
Σε μάχη των δυο φαβορί εξελίχθηκε ο τελικός του Τhe X Factor με μεγάλο νικητή τον Ανδρέα Λέοντα. Τόσο ο Ίαν Στρατής όσο και ο Ανδρέας Λέοντας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Και οι δυο ήταν τα δυνατά χαρτιά του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος είναι και ο μεγάλος νικητής από τους κριτές. Ο Σάκης Ρουβάς εκτός από την ανακοίνωση του πρώτου έκανε και την αποκάλυψη πως του χρόνου θα ξαναδούμε το X-Factor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. 

Για τον τελικό, ο Ίαν Στρατής «πάλεψε» στο τέλος ερμηνεύοντας το αγαπημένο του κομμάτι, το Gorilla του Bruno Mars ενώ ο Ανδρέας Λέοντας στην τελευταία του εμφάνιση στην σκηνή του Χ Factor επέλεξε το "Θεός αν είναι" κομμάτι που και εκείνος είχε πει στην πρώτη του οντισιόν στον διαγωνισμό.

Κλείσιμο






Δείτε τα βίντεο








Οι Stereo Soul τελικά, ήταν η επιλογή του κοινού για αποχώρηση. Το συγκρότημα του Θοδωρή Μαραντίνη δεν κατάφερε να περάσει στους δύο και να διεκδικήσει το έπαθλο του διαγωνισμού. Ιαν Στρατής και Ανδρέας Λέοντας είναι εκείνοι που περνάν στον τελικό του σόου.

Δείτε την αποχώρηση τους



Οι τρεις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για ένα ακόμη live.Το κομμάτι που ερμήνευσε στον τελικό του Χ Factor o Ίαν Στρατής ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα του. Όπως είπε στο βίντεο της παρουσίασής του, ήταν η ευκαιρία του να γκρεμίσει και την σκηνή του X-Factor εκτός από το δωμάτιό του. 




Το πρώτο κομμάτι που είπε ο Ανδρέας Λέοντας στον τελικό του Χ Factor ήταν ένα τραγούδι του Παντελή Παντελίδη.Είπε το «Λιώμα σε γκρεμό» και συγκίνησε τους πάντες.



Οι Stereo Soul ερμήνευσαν ένα πάρα πολύ δύσκολο τραγούδι όπως είναι το «Malade» της Lara Fabian.



Στην έναρξη το show, o κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς έδωσε το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου. Για τον τελικό οι τέσσερις κριτές Γιώργος Θεοφάνους, Πέγκυ Ζήνα, Τάμτα και Θοδωρής Μαραντίνης δούλεψαν εντατικά. Οι τρεις διαγωνιζόμενοι έχουν βάλει πολύ ψηλά τον πήχη και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες.

Φορώντας ένα λευκό σακάκι και παπιγιόν ο Σάκης εμφανίστηκε στην σκηνή και ξεσήκωσε το κοινό. Δείτε στο video που ακολουθεί  την έναρξη του τελικού του X-Factor.




Η Ευαγγελία Αραβανή, εμφανίστηκε στο πλατό του X Factor και κατάφερε με τον χορό της και την σκηνική της παρουσία να ξεσηκώσει το κοινό. Η παρουσιάστρια, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του medley των διαγωνιζόμενων που έφτασαν στα lives του X-Factor και έκαναν την τελευταία τους εμφάνιση επί σκηνής. Δείτε στο βίντεο την... καυτή εμφάνιση της Ευαγγελίας.






O Νίνο, τραγούδησε τις επιτυχίες του και γιόρτασε τα 14χρόνια παρουσίας του στο χώρο ενώ η Τάμτα, ερμήνευσε το νέο της τραγούδι «Το κάτι παραπάνω» και medley των επιτυχιών της.



Δείτε παρακάτω απόσπασμα από την εμφάνιση του Νίνο




Στη σκηνή του “The X Factor”ανέβηκε και η Giusy Ferreri, νικήτρια του ιταλικού X-FACTOR, η οποία είχε και ένα ντουέτο επί σκηνής με τον Γιώργο Θεοφάνους. 



Highlight της βραδιάς η εμφάνιση on stage πολλών διαγωνιζομένων που έφτασαν στην τελική 16άδα του “The X Factor” και τους απολαύσαμε στα lives. Μια βραδιά με πολύ τραγούδι, χορό, εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους.













Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης