Ρουβάς και Καφετζόπουλος λένε «ναι» στην Ευρώπη

Ρουβάς και Καφετζόπουλος λένε «ναι» στην Ευρώπη

«Συνεχίζουμε όλοι μαζί στην Ευρώπη!», έγραψε ο δημοφιλής ποπ σταρ, ενώ ο Αντώνης Καφετζόπουλος δήλωσε ότι λέει «ΝΑΙ στην Ελλάδα, μεσα στην Ευρώπη»

Ρουβάς και Καφετζόπουλος λένε «ναι» στην Ευρώπη
Πληθαίνουν οι αναρτήσεις των εγχώριων διάσημων προσώπων που δεν μπορούν να μείνουν άπραγοι και αμέτοχοι στην τρέχουσα πολιτική κατάσταση και έχουν αποφασίσει να τοποθετηθούν πολιτικά ανοιχτά.

Υπέρμαχοι του “ναι” οι περισσότεροι, δηλώνουν μέσα από τις αναρτήσεις τους σε Facebook και Twitter ότι θέλουν η πατρίδα τους να μείνει εντός Ευρωζώνης, εντός ευρώ.

Στη λίστα των celebrities που όλο και πληθαίνει, έρχεται να προστεθεί για ακόμα μια φορά το όνομα του Σάκη Ρουβά, που για πολλοστή φορά παραθέτει την πολιτική του παρέμβαση στο διαδίκτυο. «Συνεχίζουμε όλοι μαζί στην Ευρώπη!», έγραψε ο δημοφιλής ποπ σταρ στην προσωπική του σελίδα μεταξύ άλλων.


Κλείσιμο

Τη δική του θέση “υπέρ Ευρώπης” πήρε και ο Αντώνης Καφετζόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός όχι μόνο έγραψε ένα στάτους μέσα από το οποίο δηλώνει ότι “Θα πω ναι στο "ΝΑΙ στο ΝΑΙ". Θα ψηφίσω "ΝΑΙ στην Ελλάδα", της Ευρώπης, της δημοκρατίας και των εγγυημένων συνόρων, των ελευθεριών και των δικαιωμάτων”, αλλά έδωσε και το παρών στη διαδήλωση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Σύνταγμα, μαζί με τη σύζυγό του, Φαίη Κοκκινοπούλου.

Μάλιστα, το ζευγάρι των ηθοποιών έβγαλε και κοινή selfie φωτογραφία την οποία ανάρτησε στη σελίδα του στο Facebook με λεζάντα “"Πάνω" απ την πλατεία. Σύννεφα και βροχούλα.
"Κάτω" στην πλατεία, χωρίς κομματικά λάβαρα και κραυγές μίσους.
Μπούρδες και κουραφέξαλα ειναι οι "νέες προτάσεις της Αθήνας". Η Αθήνα εχει μια και μοναδική πρόταση: ΝΑΙ στην Ελλάδα, μεσα στην Ευρώπη”.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης