Τα κορίτσια κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας και φυσικά, οι νταμπλούχες βολεϊμπολίστριες του Ολυμπιακού, το έριξαν έξω.
Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις η νικητήρια ομάδα το γλεντάει και τα «σπάει» στα μπουζούκια. Όπως, λοιπόν, έγραψε η αθλήτρια Ιβάνα Νέσοβιτς, απόλαυσαν «greek buzuki» και διασκέδασαν μέχρι το πρωί.
Κλείσιμο
Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη από του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη και την κατάκτηση του τίτλου, οι καλλονές του Ολυμπιακού βρέθηκαν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης και φυσικά το γλέντησαν με τη ψυχή τους.
Δείτε τα βίντεο που ανάρτησε στο instagram η όμορφη Ιβάνα:
Η Uber δεν είναι απλώς μια εφαρμογή, είναι τρόπος ζωής που εξελίσσεται μαζί μας, σε κάθε ηλικία, κάθε στιγμή, για κάθε ανάγκη. Δεν μιλάμε απλά για νέες υπηρεσίες, αλλά για διευκολύνσεις που απελευθερώνουν χρόνο.
Η Χριστουγεννιάτικη συλλογή της Oxford Company προτείνει κομμάτια με χαρακτήρα, υψηλής ποιότητας υλικά και γραμμές που παραμένουν πάντα στη μόδα, για δώρα που διαρκούν.