Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το όλο θέμα με τα προσωπικά γίνεται καθαρά λόγω κουτσομπολιού

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το όλο θέμα με τα προσωπικά γίνεται καθαρά λόγω κουτσομπολιού

Και για καφέ, αν βγω, με κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά, δεν θα κάτσω να βγάλω τα εσώψυχά μου. Θα πω αυτά που θέλω να πω. Για κάποια που δεν βρίσκω λόγο να μιλήσω, δεν θα μιλήσω

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το όλο θέμα με τα προσωπικά γίνεται καθαρά λόγω κουτσομπολιού
Η σχέση της με τον Πάνο Βλάχο είναι γνωστή, ωστόσο η ίδια επιλέγει να μην μιλάει τόσο δημοσίως για την προσωπική της ζωή. Για τους λόγους που το κάνει αυτό μίλησε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου καλεσμένη σε πρωινή εκπομπή την Πέμπτη.
 
«Είναι πολύ ευχάριστο που δουλεύουμε μαζί», δήλωσε αρχικά η πρωταγωνίστρια της σειράς «Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα» για τη συνεργασία της με τον αγαπημένο της και συνέχισε: «Εμείς συνεργαζόμαστε στη σειρά, που είναι πέντε ώρες τη μέρα, σε όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα, που είναι αρκετά πιεσμένο γιατί κάνουμε αρκετά και διαφορετικά πράγματα, είμαστε με άλλους συνεργάτες. Οπότε είναι ωραίο...».

Όσο για το ότι δεν θέλει να μιλάει δημοσίως για την προσωπική της ζωή, είπε: «Ναι, δεν μου αρέσει. Δεν βρίσκω λόγο γιατί να το κάνω. Και για καφέ, αν βγω, με κάποιους ανθρώπους που δεν γνωρίζω καλά, δεν θα κάτσω να βγάλω τα εσώψυχά μου. Θα πω αυτά που θέλω να πω. Για κάποια που δεν βρίσκω λόγο να μιλήσω, δεν θα μιλήσω. Παράλληλα, είναι πολύ ευχάριστο να έχεις να μιλάς για τη δουλειά σου και να υπάρχουν λόγοι ώστε ο κόσμος να σε γνωρίζει μέσα από τη δουλειά σου. Το όλο θέμα με τα προσωπικά γίνεται καθαρά λόγω κουτσομπολιού. Και δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω κάποιον, πόσω μάλλον όταν εγώ είμαι το αντικείμενο του κουτσομπολιού».
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης