Ο Κωστέτσος «κράζει» το φόρεμα της Δούκισσας και ο Γαβαλάς τον Βασίλειο

Ο Κωστέτσος «κράζει» το φόρεμα της Δούκισσας και ο Γαβαλάς τον Βασίλειο

Ο Λάκης Γαβαλάς κάνει λόγο για σκόπιμη ανάρτηση του σχεδιαστή  προκειμένου να βγει και πάλι στην επικαιρότητα

Ο Κωστέτσος «κράζει» το φόρεμα της Δούκισσας και ο Γαβαλάς τον Βασίλειο
Μπορεί να έκανε μία πραγματικά εντυπωσιακή εμφάνιση στο 9ο live του Dancing With The Stars αφού τα 19.000 κρύσταλλα που ήταν κεντημένα στην δημιουργία των Konstantinos Melis by Laskos δεν έμειναν ασχολίαστα.

Πολλοί ήταν αυτοί που χειροκρότησαν την εμφάνιση της Δούκισσας Νομικού όμως βρέθηκε και ένας που αποδοκίμασε την εμφάνιση της παρουσιάστριας. Βέβαια από ότι καταλαβαίνουμε από την χθεσινή ανάρτηση του Βασίλειου Κωστέτσου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook η έντονη δυσαρέσκεια του δεν οφείλεται τόσο στην επιλογή της τουαλέτας όσο στην επιλογή των δημιουργών της.

Κλείσιμο
Φανερά εξοργισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος έκανε την παρακάτω ανάρτηση στο διαδίκτυο και σημείωσε ανεβάζοντας μία φωτογραφία πανομοιότυπης δημιουργίας πασίγνωστου ξένου οίκου: «Μόνο "Ξεραζολ"! Μπορεί να Νοιώθω.."ΝΤΡΟΠΗ"! Να λέγονται & Έλληνες σχεδιαστές! Μπορείτε φίλες μου να το Αγοράσετε με 140 δολάρια κ σε Όλα Τα Χρώματα! Και φυσικά σε ΠΟΛΥ καλή Ποιότητα! οχι τούλι Μοναστηράκι...». 

Την αντίδραση του Βασίλειου Κωστέτσου σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως ο σχεδιαστής είναι ξεχασμένος και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να επανέλθει στην επικαιρότητα.

«Κάποιος για να βγει στην επιφάνεια μπορεί να λέει ό, τι θέλει. Ο Βασίλειος λοιπόν λέει ότι είναι εμπνευστής του Dolce Cabbana και του Cavalli. Δε μπορεί λοιπόν να λέει πως αυτά τα θηρία της μόδας είχαν εμπνευστεί από έναν Έλληνα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης