«Φως»: Γεμάτο το κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου

«Φως»: Γεμάτο το κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου

Λουλουδοπόλεμος στο μαγαζί με την εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου 

«Φως»: Γεμάτο το κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσα Θεοδωρίδου
Παρά τα προβλήματα που προέκυψαν τις προηγούμενες ημέρες σχετικά με την άδεια λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου «Φως», στο μαγαζί δεν έπεφτε... καρφίτσα,  το βράδυ της Δευτέρας.

Κλείσιμο


Ο χώρος που στεγάζεται το «Φως» στην οδό Βουτάδων 6 και παρέχει υπηρεσίες προβολής και διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών στα ΜΜΕ, στερείται της απαιτούμενης άδειας από την αρμόδια Αρχή, ωστόσο χθες άνοιξες τις πόρτες του και υποδέχθηκε γνωστά ονόματα από την εγχώρια σόουμπιζ.



Το «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων επιχειρηματίες νυχτερινών κέντρων, τραγουδιστές, παρουσιαστές και γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό χώρο. 

Σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού κάθισαν ο Αντώνης Ρέμος, ο Γιώργος Λιάγκας, η Σάσα Σταμάτη, ο Θέμης Γεωργαντάς, ο Χρήστος Χολίδης, ο Κώστας Πηλαδάκης ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο νυχτερινό κέντρο η τραγουδίστρια και σύντροφός του, που αυτή την περίοδο επιδεικνύει τις χορευτικές της ικανότητες στο DWTHS5, Ειρήνη Παπαδοπούλου.



Στο «Φως» βρέθηκε και η πρώην σύζυγος του Γιώργου Θεοφάνους, Ευριδίκη. Το πρώην ζευγάρι έχει δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως διατηρεί άψογες σχέσεις και η τραγουδίστρια βρέθηκε εκεί προκειμένου να απολαύσει το πρόγραμμα του μουσικοσυνθέτη και της τραγουδίστριας.



Η Νατάσσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Θεοφάνους δεν θέλησαν στην αρχή του προγράμματός τους να αναφερθούν στο θέμα που προέκυψε τις προηγούμενες ημέρες και προτίμησαν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: να διασκεδάσουν το κοινό.



Όπως ήταν αναμενόμενο ο Αντώνης Ρέμος δεν θα μπορούσε να μην ανέβει στην πίστα μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μπορεί να άργησε λίγο μιας και σηκώθηκε από το τραπέζι του λίγο πριν το τέλος της βραδιάς όμως χάρισε στο κοινό ένα μισάωρο γεμάτο από παλιές και νέες επιτυχίες του.



«Καλό χειμώνα υπομονή και όλα θα πάνε καλύτερα», ήταν τα πρώτα λόγια του Αντώνη Ρέμου, ο οποίος βρέθηκε στο μαγαζί χωρίς την σύντροφό του Υβόννη Μπόσνιακ που διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.



«Πάντα την ιστορία την γράφουν πολλοί και όχι ένας γι'αυτό και εγώ την έγραψα μαζί σου και μαζί σας», είπε ο τραγουδιστής που σε λίγο καιρό θα γίνει πατέρας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης