Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Eίμαι εγωκεντρικός επαγγελματίας»

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Eίμαι εγωκεντρικός επαγγελματίας»

Μιλάει για την πρόταση που του είχε γίνει να συμμετέχει στο Dancing With The Stars, για τον νέο του ρόλο στον «Όρκο σιωπής» ενώ στην προσωπική του ζωή δηλώνει «χαλαρός»

 Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Eίμαι εγωκεντρικός επαγγελματίας»
Με αφορμή την συμμετοχή του στη σειρά «Όρκος σιωπής» στο Star, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό You.

Θα ήθελε ή όχι να παίξει στην επιτυχημένη σειρά του Mega; «Το Παρτάλι είναι από τις σειρές που μου αρέσουν πάρα πολύ. Στις πιο mainstreamκωμικές σκηνές, γελάω μεν, αλλά δε με ιντριγκάρουν, δε με προκαλούν σαν ηθοποιό. Από την άλλη πλευρά είμαι και λίγο εγωκεντρικός επαγγελματίας, λίγο τενίστας! Θα αναμετρηθώ εγώ με το ρόλο μου. Η κωμωδία, όμως, είναι και λίγο ομαδικό παιχνίδι, πρέπει να πιάνουν όλοι την μπάλα, ενώ εγώ ξέρω να τη χειρίζομαι καλύτερα μόνος μου», απαντά και συμπληρώνει, αν είναι ένα στοιχείο που το έχει και στην προσωπική του ζωή: «Από τη μία θα σου έλεγα ναι, γιατί εγώ είμαι ο Παναγιώτης, ο ηθοποιός. Από την άλλη μεριά θα σου έλεγα όχι, γιατί επειδή έχω αυτούς τους στόχους στη δουλειά μου, στη ζωή μου μπορώ να είμαι πιο χαλαρός».

Κλείσιμο
Όσο για το αν θα παρουσίαζε δική του εκπομπή; Ο γνωστός ηθοποιός επισημαίνει: «Εν δυνάμει θα μπορούσα να κάνω πολλά, αλλά είπες τη λέξη-κλειδί: “Μόδα”. Δε μου αρέσουν οι… μόδες!».

Τέλος, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναφέρεται στην πρόταση από το «DWTS5», λέγοντας: «Για να μην ακούγεται αλαζονικό, δε θα ήμουν καλός. Είμαι πολύ ντροπαλός έως και δειλός άνθρωπος, έχω τη ανάγκη του ρόλου, χρειάζομαι την ασπίδα του. Θεωρώ ότι θέλει πολύ μεγάλη τόλμη και γενναιότητα για να βγεις, να χορέψεις και να κριθείς. Εγώ είμαι λίγο πιο εσωστρεφής».

Διαβάστε περισσότερα στο peoplegreece.com


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης