Στέλιος Μάινας: Μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει

Στέλιος Μάινας: Μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει

«Έχω κάνει πολλά λάθη και μετανιώνω γι' αυτά»

Στέλιος Μάινας: Μετανιώνω για πράγματα που έχω κάνει
Για το «Νησί», το γιατί δεν γίνονται συχνά τέτοιες παραγωγές στην τηλεόραση, αλλά και τα λάθη που έχει κάνει στην πορεία του μίλησε ο Στέλιος Μάινας σε απογευματινή εκπομπή.
 
«Το Νησί ήταν ένα στοίχημα για όλους. Έχουμε τις δυνατότητες και τις ικανότητες αλλά και τα φόντα να κάνουμε κάτι πιο υψηλό από εμάς, απλά δεν μπορούμε να τα κάνουμε συχνά. Ένας ακοντιστής καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ μία φορά, δεν μπορεί συνεχώς. Χρειάζεται αρκετή προπόνηση, σημαντικό team να τον στηρίζει... Οι πολύ μεγάλες παραγωγές στην τηλεόραση σημαίνουν χρόνο και ο χρόνος στην τηλεόραση κοστίζει πολλά λεφτά» δήλωσε ο ηθοποιός στην εκπομπή Joy.

Στη συνέχεια, μίλησε και για την πορεία του στον επαγγελματικό και προσωπικό... στίβο: «Προχωράω και προχωρούσα πάντα με πολύ αργά βήματα. Έχω κάνει πολλά λάθη και στα επαγγελματικά μου και στην προσωπική μου ζωή και μετανιώνω για αυτά. Εννοώ ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που λένε "δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα". Φυσικά και μετανιώνω αρκετές φορές, απλώς δεν θέλω να το σκέφτομαι. Νομίζω όλοι οι άνθρωποι μετανιώνουν για αυτό που έκαναν και μετά το θεωρούν λάθος, απλώς δεν το λένε. Συνεχίζουν δυναμικά και γι' αυτό πείθουν τον εαυτό τους πως όλα είναι εντάξει».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης