Ο Κώστας Μαρτάκης δηλώνει «μπακούρι»

Ο Κώστας Μαρτάκης δηλώνει «μπακούρι»

«Είναι λίγο δύσκολο να βρω χρόνο για την προσωπική μου ζωή», δήλωσε ο τραγουδιστής

Ο Κώστας Μαρτάκης δηλώνει «μπακούρι»
Για την πορεία του στον χώρο του τραγουδιού, τη δημοσιότητα στην καθημερινότητά του, το πόσο διεκδικητικός είναι, αλλά και την προσωπική του ζωή μίλησε ο Κώστας Μαρτάκης στην κάμερα εκπομπής.

«Πολλά πράγματα, που φανταζόμουν πως ήθελα να κάνω στο ξεκίνημά μου, έχουν πραγματοποιηθεί -και με το παραπάνω κιόλας» παραδέχτηκε ο γνωστός τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού» και πρόσθεσε: 
Κλείσιμο
«Όταν έχεις μια καλή εμφάνιση, είτε είσαι άντρας, είτε γυναίκα, νομίζω πως σου ανοίγει κάποιες πόρτες. Από εκεί και πέρα, αν θα περάσεις το κατώφλι της πόρτας, οφείλεται στη δουλειά, στο πόσο αγαπάς αυτό που κάνεις, στους συνεργάτες σου και στο... στομάχι που έχεις. Παίζουν πολλά ρόλο. Τι να κάνεις με το να βλέπεις ανοιχτές πόρτες που δεν μπορείς να περάσεις;».
 
Όσο για τη δημοσιότητα στην καθημερινότητά του; «Δεν μου αρέσει να κουράζω τον κόσμο. Δεν θέλω να με γνωρίζει ο κόσμος μέσω του πού πηγαίνω ή του τι κάνω. Θέλω να με γνωρίζει μέσα από τη δουλειά μου. Δεν με ενοχλεί, όμως, η δημοσιότητα. Είναι μέρος της δουλειάς, δεν μπορώ να κάνω κάτι», είπε.
 
Αναφερόμενος στο πόσο διεκδικητικός είναι στη δουλειά του, είπε: «Δεν έχω θέμα με τη “μαρκίζα”. Νομίζω ότι “μαρκίζα” είναι το τι γίνεται στη σκηνή όταν βγαίνεις, είτε έχεις στη διάθεσή σου πέντε λεπτά, είτε πέντε ώρες. Εκεί αποδεικνύεις ποιος είσαι – όχι στην αφίσα. Αν κάνεις καλά τη δουλειά σου και το αγαπάς αυτό, ο κόσμος το εισπράττει αυτό. Είτε βγεις στις 12, είτε στις 5 το πρωί».
 
Τέλος, για την προσωπική του ζωή, είπε: «Τώρα είναι λίγο δύσκολο να βρω χρόνο για την προσωπική μου ζωή. Το καλοκαίρι λίγο προσπάθησα να δώσω περισσότερο βάρος στα προσωπικά μου, αλλά είχαμε συναυλίες με τη Δέσποινα και ήταν πάλι λίγο περίεργα τα πράγματα. Μπακούρι είμαι, αλλά τουλάχιστον δεν αποτύχαμε γενικότερα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης