Kendall Jenner: Γιατί απαγόρεψε στην Kim Kardashian να έρχεται στα fashion shows που συμμετέχει;

Kendall Jenner: Γιατί απαγόρεψε στην Kim Kardashian να έρχεται στα fashion shows που συμμετέχει;

Η μικρή αδερφή της Kim Kardashian δεν αφήνει την ριάλιτι σταρ να έρχεται στις επιδείξεις που συμμετέχει ως μοντέλο

Kendall Jenner: Γιατί απαγόρεψε στην Kim Kardashian να έρχεται στα fashion shows που συμμετέχει;
Η μικρή αδερφή της Kim Κardashian, Kendall Jenner η οποία έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον χώρο της μόδας συμμετέχοντας στα fashion shows διάσημων σχεδιαστών- ανάμεσά τους οι Marc Jacobs, Givenchy και Chanel-  απαγόρευσε στην reality star να δίνει το παρόν στις επιδείξεις στις οποίες συμμετέχει ως μοντέλο.

Η 18χρονη Kendall, δήλωσε στο περιοδικό Love ότι δούλεψε πολύ σκληρά για να φτάσει στο σημείο που βρίσκεται σήμερα: «Θέλω να γίνω high fashion, να με παίρνουν σοβαρά, θέλω οι άνθρωποι να δουν ότι μπορώ να το κάνω αυτό. Οπότε έπρεπε να δουλέψω γι αυτό και όντως δούλεψα. Πολλοί νομίζουν ότι όλα μου ήρθαν στο πιάτο. Αλλά δεν είναι έτσι. Αυτά που έχει η οικογένειά μου έχουν λειτουργήσει σαν μπούμερανγκ για μένα . Έπρεπε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να φτάσω εκεί που έφτασα γιατί οι άνθρωποι δεν με έπαιρναν σοβαρά ως μοντέλο».

Κλείσιμο
Και συνέχισε: «Η Kim  ήταν καλεσμένη σε πολλά shows στα οποία συμμετείχα. Οπότε με πήρε λίγο πριν και με ρώτησε αν θέλω να έρθει και της απάντησα πολύ ειλικρινά πως θα προτιμούσα να μην έρθει γιατί δεν ήθελα να γίνει οικογενειακή υπόθεση.  Την επόμενη σεζόν δεν έχω πρόβλημα. Αλλά όχι την πρώτη μου σεζόν. Ήθελα να είναι κάτι που έκανα μόνη μου», δήλωσε στο περιοδικό.

Διαβάστε περισσότερα στο instyle.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης