Μάνος Ιωάννου: «H Nαταλία με έχει κάνει καλύτερο. Είμαι ερωτευμένος»

Μάνος Ιωάννου: «H Nαταλία με έχει κάνει καλύτερο. Είμαι ερωτευμένος»

Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της, να μιλάμε ατελείωτες ώρες!, είπε ο νεαρός ηθοποιός

Μάνος Ιωάννου: «H Nαταλία με έχει κάνει καλύτερο. Είμαι ερωτευμένος»
Ο Μάνος Ιωάννου τα τελευταία χρόνια απασχολεί πολύ με την προσωπική του ζωή. Η σχέση του με την Ναταλία Γερμανού κρίθηκε ποικιλοτρόπως κατά καιρούς, με τον ίδιο όμως να μη έχει απαντήσει μέχρι πρότινος σε κανένα κακοπροαίρετο σχόλιο. Πρόσφατα λοιπόν, σε συνέντευξή του στο περιοδικό HELLO, ο ηθοποιός  δήλωσε το πόσο ερωτευμένος είναι με την Ναταλία Γερμανού, και το πως διαχειρίστηκε την δημοσιότητα που πήρε η σχέση του με εκείνη.

Ο Μάνος Ιωάννου παραδέχτηκε ότι στην αρχή της σχέσης του ήταν πολύ προσεκτικός σε όσα έλεγε και παράλληλα δήλωσε ότι ουδέποτε δεν φοβήθηκε την έκθεση στα μέσα. Και η αλήθεια είναι ότι το έχει αποδείξει.

Όσο για το τι είναι αυτό που τον κάνει να ερωτεύεται ολοένα και περισσότερο την Ναταλία Γερμανού ο νεαρός ηθοποιός απάντησε: «Η Ναταλία με έχει κάνει καλύτερο σε ό,τι αφορά τη σχέση μας. Μπορώ να επικοινωνήσω μαζί της, να μιλάμε ατελείωτες ώρες! Είναι ωραίο να μιλάς σε μια σχέση, να μην βαριέσαι, αλλά και να τσακώνεσαι κιόλας! Όλα μες στο πρόγραμμα είναι».

Συνοψίζοντας ο Μάνος Ιωάννου, υποστήριξε ότι η σχέση που έχει τώρα του χαρίζει ηρεμία και ωριμότητα. « Eίμαι ερωτευμένος με τον άνθρωπό μου», κατέληξε.


Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης