Κατερίνα Καινούργιου: Στον γάμο μου δεν θέλω φωτογραφίες

Κατερίνα Καινούργιου: Στον γάμο μου δεν θέλω φωτογραφίες

«Θυμηθείτε το, επειδή στο 2015 μου βγαίνει γάμος. Επειδή γελάτε όλοι, αν δείτε φωτογραφία να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ίσως μια φωτογραφία να βγει, έτσι αποκλειστικά»

Κατερίνα Καινούργιου: Στον γάμο μου δεν θέλω φωτογραφίες
Για το πώς έχει ονειρευτεί τον δικό της γάμο μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου, το μεσημέρι της Τετάρτης, με αφορμή τον μυστικό γάμο της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Παρίσι.

«Εγώ χαίρομαι για τη Βίκυ, να είναι ευτυχισμένοι. Βίκυ και Ηλία να ζήσετε και καλούς απογόνους» είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον Παύλο Σταματόπουλο να της κάνει πλάκα προτείνοντάς της να παντρευτεί με έναν ανάλογο τρόπο και εκείνη με τον αγαπημένο της, τότε απάντησε «Θα μου άρεσε να το κάνω αυτό». 
 
«Εσύ; Χωρίς νυφικό, τακούνια και βλεφαρίδες;» είπε ο συμπαρουσιαστής της με την Κατερίνα Καινούργιου να συμπληρώνει: «Όχι! Με νυφικό, με τακούνια και βλεφαρίδες, αλλά μακριά! Σε μια ξένη χώρα... Κι εγώ αγαπώ πολύ το Παρίσι. Θα καλούσα μόνο εδώ τους δικούς μας. Κι ο Νίκος Γεωργιάδης θα ερχόταν, αλλά με τον όρο να μη βγάλει φωτογραφίες. Αλήθεια σας το λέω. Στον γάμο μου δεν θέλω φωτογραφίες». 
 
Και συνέχισε: «Θυμηθείτε το, επειδή στο 2015 μου βγαίνει γάμος. Επειδή γελάτε όλοι, αν δείτε φωτογραφία να μου τρυπήσετε τη μύτη. Ίσως μια φωτογραφία να βγει, έτσι αποκλειστικά». 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης