Με αυτή την ανθοδέσμη παντρεύτηκε η Βίκυ Καγιά

Με αυτή την ανθοδέσμη παντρεύτηκε η Βίκυ Καγιά

Τις φωτογραφίες τις ανάρτησε η αδερφή του Ηλία Κρασσά, Βαλεντίνη, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram

Με αυτή την ανθοδέσμη παντρεύτηκε η Βίκυ Καγιά
Η είδηση ότι η Βίκυ Καγιά ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Ηλία Κρασσά άφησε αρκετούς με το στόμα ανοιχτό, μιας και όχι μόνο δεν περίμεναν ότι οι δυο τους θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου τόσο σύντομα, αλλά και γιατί το μυστήριο έγινε στα κρυφά και μάλιστα στο Παρίσι.

Εκεί, μάλιστα, το ζευγάρι είχε ταξιδέψει με αφορμή της εμφάνιση του μοντέλου στην πασαρέλα του Jean Paul Gaultier, αλλά τελικά δεν ήταν μόνο αυτός ο λόγος του που ο επιχειρηματίας την ακολούθησε στην πρωτεύουσα του Παρισιού!

Σύμφωνα με το περιοδικό OΚ, επέλεξαν να μην αποκαλύψουν το λόγο που ταξίδεψαν στο Παρίσι, ακόμα και στους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους.


Κλείσιμο

Ωστόσο, το μυστήριο το αποκάλυψε και «κάρφωσε» η αδερφή του Ηλία Κρασσά, Βαλεντίνη Κρασσά. Η Βαλεντίνη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την ανθοδέσμη από πεόνιες που θα κρατούσε στο γάμο της στο Παρίσι το γνωστό μοντέλο. 



«The wedding bouquet», ήταν η λεζάντα των φωτογραφιών, κάνοντας τους πάντες μετά και από αυτή τη δημοσίευση να είναι σίγουροι ότι ο γάμος είναι γεγονός και όχι απλά φήμες!





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης