Πέτρος Φιλιππίδης: Ήμουν ταλαντούχος και εργατικός, όχι τυχερός

Πέτρος Φιλιππίδης: Ήμουν ταλαντούχος και εργατικός, όχι τυχερός

Ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο χώρο του θεάματος

Πέτρος Φιλιππίδης: Ήμουν ταλαντούχος και εργατικός, όχι τυχερός
Για τη σχέση με τον γιο του, τον φίλο του, Γιάννη Μπέζο, αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε μίλησε στην τελευταία του συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Όταν ρωτήθηκε για τη δήλωσε του συνάδελφου και φίλου του, Γιάννη Μπέζου, ο οποίος έχει πολλές φορές δηλώσει ότι δεν του αρέσει οι θαυμαστές να είναι διαχυτικοί μαζί τους, απάντησε στο «ΕΓΩ WEEKLY!»: «Καταλαβαίνω απόλυτα τον Γιάννη. Είναι δικαίωμά του να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως θέλει. Γιατί να του το στερήσουμε;».

Ο ηθοποιός θεωρεί ότι στην πορεία του δεν ήταν τυχερός, αλλά «έχω υπάρξει ταλαντούχος, εργατικός, πεισματάρης, υπομονετικός, στοχοπροσηλωμένος».
 
Κλείσιμο
Μιλώντας για την περίοδο της ζωής του, κατά την οποία πέρασε κατάθλιψη, είπε: «Ναι, βαριά κατάθλιψη, Κράτησε περίπου έναν χρόνο. Δε θυμάμαι το λόγο. Ήταν όμως μία μαύρη περίοδος. Είναι καλό η μνήμη σου να λειτουργεί επιλεκτικά στο ποια κακά πρέπει να κρατήσει και ποια πρέπει να απορρίψει».

Τέλος, μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του και παραδέχτηκε ότι μαθαίνει πολλά και σημαντικά πράγματα από εκείνον: «Σκέφτομαι πια διαφορετικά. Μπαίνω στη θέση του άλλου. Προσπαθώ να μην κάνω πράγματα που δε θέλω να μου κάνουν».
 

  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης