Η Φαίη Σκορδά... προσγειώθηκε στο Πρωινό ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά... προσγειώθηκε στο Πρωινό ΑΝΤ1

Η Φαίη Σκορδά, μετά από 40 ημέρες απουσίας, επέστρεψε!

Η Φαίη Σκορδά... προσγειώθηκε στο Πρωινό ΑΝΤ1
Πέρασαν 40 ημέρες από την τελευταία της εμφάνιση στα τηλεοπτικά πλατό και το πρωί της Δευτέρας ήταν η ώρα της επιστροφής της.

Ο λόγος για τη Φαίη Σκορδά, που άφησε τους δύο μικρούς άντρες της ζωής της στο σπίτι και πήγε να συναντήσει τον μεγάλο άντρα της οικογένειας, τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα και αυτή τη φορά on camera!

Κλείσιμο
Φυσικά, η επιστροφή της δεν θα μπορούσε παρά να είναι άκρως εντυπωσιακή: η παρουσιάστρια προσγειώθηκε κυριολεκτικά στην παραλία της Κυλλήνης, από όπου βγαίνει η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 αυτές τις ημέρες. Πετούσε με μια ειδική κατασκευή πάνω από την παραλία του Killini Beach Resort
 και μόλις ανακοινώθηκε το όνομά της, πάτησε το πόδι της στη Γη!




Και αφού την χειροκρότησαν όλοι, καλωσορίζοντάς της, ο Γιώργος Λιάγκας την περίμενε με μια πλούσια ανθοδέσμη στα χέρια, μέχρι να ανέβει τη σκάλα και να ενταχθεί και πάλι - τηλεοπτικά - στην ομάδα του Πρωινού!

Η 34χρονη παρουσιάστρια απηύθυνε την πρώτη «καλημέρα» στους τηλεθεατές και στη συνέχεια έστειλε το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που προσπαθούν να αποκτήσουν τα δικά τους παιδιά. «Καλημέρα! Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς γιατί ξέρω ότι σας έλειψα - και αναφέρομαι στα παιδιά μας, την τέλεια ομάδα του Πρωινού του ΑΝΤ1. Να ευχαριστήσω εσένα, Γιώργο, για πολλά! Τώρα, όμως, γιατί έκανες πολλά, γιατί δούλευες πολύ πιο πολύ, έκανες πολλά... Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, τους τηλεθεατές, για τα υπέροχα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που μου στείλατε. Όλες οι μανούλες καταλαβαίνετε πως αυτές οι στιγμές είναι στιγμές αφιέρωσης και αφοσίωσης, γι' αυτό τον λόγο δεν μπόρεσα να απαντήσω μέσα από το site ή από το twitter. Είδα τα λόγια αγάπης και θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου», είπε.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης