Λιάγκας – Σκορδά: Η Μενεγάκη συνεχίζει να είναι ένα brand πάρα πολύ σημαντικό

Λιάγκας – Σκορδά: Η Μενεγάκη συνεχίζει να είναι ένα brand πάρα πολύ σημαντικό

Το ζευγάρι σχολίασε για τα νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη

Λιάγκας – Σκορδά: Η Μενεγάκη συνεχίζει να είναι ένα brand πάρα πολύ σημαντικό
Το σχόλιο της Αφροδίτης Γραμμέλης στην εκπομπή «Η Γερμανού Ξανάρχεται» για την Ελένη Μενεγάκη αποτέλεσε αφορμή για σχόλια το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή το «Πρωινό».
 
«Αυτοί κάνουν την δουλειά τους κι εγώ τη δική μου» απάντησε χαμογελώντας η 44χρονη παρουσιάστρια του Alpha στη ρεπόρτερ που τη ρώτησε σχετικά με τη σκληρή κριτική που δέχτηκε από την τηλεκριτικό.
 
Κλείσιμο
Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν τα δικά τους σχόλια. «Έχει δίκιο! Οι τηλεκριτικοί κρίνουν και εμείς κρινόμαστε. Πολύ καλά κάνει η Μενεγάκη και δεν απαντάει. Σαφέστατα έχει άποψη η Μενεγάκη, αλλά κάνει κάτι πάρα πολύ έξυπνο. Της έσυραν τα εξ αμάξης ότι απέτυχε στην πρωινή ζώνη, ότι πήγε στη μεσημεριανή... Απάντησε ποτέ; Είπε τίποτα; Ποτέ! Μια χαρά και συνεχίζει να είναι η Μενεγάκη», συμπληρώνοντας: «Άσχετα με τα νούμερα, η Μενεγάκη συνεχίζει να είναι ένα brand πάρα πολύ σημαντικό. Προφανώς τα νούμερα της Μενεγάκη δεν είναι. Και τι έγινε; Δεν είναι τα νούμερα τα πάντα στη ζωή. Δηλαδή ο Λαζόπουλος δεν έχει μια σημαντική προσωπικότητα επειδή έκανε 60% και πλέον κάνει 30%;».
 
Και συνέχισε η Φαίη Σκορδά: «Βέβαια, ο καθένας όπως απαντάει, καταλαβαίνεις και τι σκέψεις κάνει. Το χαμόγελο αυτό ήταν λίγο ψεύτικο από όσο γνωρίζουμε από τα καθημερινά τη Μενεγάκη. Σήμαινε “ενοχλούμαι, αλλά δεν θα απαντήσω για να σας κάνω τη χάρη”».
 
Για ακόμα μια φορά, όμως, την τελευταία κουβέντα είχε ο Γιώργος Λιάγκας ο οποίος είπε κλείνοντας και θέλοντας να υπερασπιστεί την Ελένη Μενεγάκη: «Πιστεύετε ότι η Μενεγάκη γουστάρει να τη λένε βασίλισσα;», για να του απαντήσει η 33χρονη σύζυγός του: «Δεν είναι το θέμα τίτλου. Άμα σου πουν ότι έκανες κάποια νούμερα και τώρα κάνεις τα μισά, σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν είναι θέμα τίτλου, αλίμονο αν κάποιος επιβεβαιώνεται με ένα τίτλο».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης