Σ. Χρηστίδου: Από χωρισμένη... έγκυος!

Σ. Χρηστίδου: Από χωρισμένη... έγκυος!

Και ενώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τη Σίσσυ Χρηστίδου να περνά κρίση στο γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τώρα νέες φήμες θέλουν την παρουσιάστρια του «Πρωινού Ant1» να είναι έγκυος...

Σ. Χρηστίδου: Από χωρισμένη... έγκυος!
Και ενώ τα πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τη Σίσσυ Χρηστίδου να περνά κρίση στο γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, τώρα νέες φήμες θέλουν την παρουσιάστρια του «Πρωινού Ant1» να είναι έγκυος.

Όλα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή της Τρίτης η Σίσσυ Χρηστίδου πήγε στην κουζίνα για να βοηθήσει την Αργυρώ να φτιάξουν μία σφολιάτα. Τη στιγμή, λοιπόν, που η γνωστή μαγείρισσα περιέγραφε το φαγητό της, κοίταξε προς το μέρος της παρουσιάστριας και συγκεκριμένα την κοιλιά της και είπε: «Τι είναι αυτό εκεί πουλάκι μου»; Για να πάρει την απάντηση της Σίσσυ: «Πάμε, πάμε να τη φτιάξουμε».

Οι φήμες, λοιπόν, περί εγκυμοσύνης της Σίσσυ δεν άργησαν να «φουντώσουν» και μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Τwitter, η παρουσιάστρια απάντησε σε όσους υποστηρίζουν ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της: «Αυτά είναι. Ποτέ ξανά αυτό το ρούχο λοιπόν! Στην πυρά!», έγραψε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στο στράπλες, ριχτό φόρεμα που φορούσε χθες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης