Σ. Χρηστίδου: Το συμβόλαιό μου με τον Ant1, το υπογράφει ο Θοδωρής!

Σ. Χρηστίδου: Το συμβόλαιό μου με τον Ant1, το υπογράφει ο Θοδωρής!

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει με τον Θοδωρή Μαραντίνη...

Σ. Χρηστίδου: Το συμβόλαιό μου με τον Ant1, το υπογράφει ο Θοδωρής!
Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μίλησε για την οικονομική κρίση και πώς την αντιμετωπίζει, ενώ αναφέρθηκε για μια ακόμη φορά στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να χωρίζει με τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια δε δίστασε να παραδεχθεί ότι εκείνη και ο τραγουδιστής έχουν πάρει ένα μεγάλο δάνειο, κάτι το οποίο αγχώνει και τους δύο πολύ μιας και οι δουλειές τους είναι ρευστές. «Έχω ένα τεράστιο δάνειο στην πλάτη μου, το διπλάσιο ποσό από αυτό που μπορούσα να δώσω, γιατί αποφασίσαμε με τον Θοδωρή, πριν ξεκινήσει η κρίση, να πάρουμε ένα διαμέρισμα. Και αυτή τη στιγμή πρέπει να πληρώσουμε το διαμέρισμα -που δεν είναι δικό μας, είναι ουσιαστικά της τράπεζας - και οι δουλειές και των δυο μας είναι λίγο μετέωρες. Δουλεύουμε και οι δυο βέβαια, αλλά και οι δύο είμαστε άνεργοι κάθε Ιούνιο» είπε, ενώ αποκάλυψε δεν ασχολείται καθόλου με τη διαχείριση των οικονομικών: «Ο Θοδωρής τα κάνει όλα. Εγώ δεν έχω ιδέα. Για να καταλάβεις, ακόμα και το συμβόλαιό μου ο άντρας μου το υπογράφει. Γιατί έχουμε εταιρία και ουσιαστικά δουλεύω για τη δική του εταιρία. Και εκείνος τα διαχειρίζεται όλα αυτά».

Κλείσιμο
Όταν η Ελένη τη ρώτησε πότε ήταν η τελευταία φορά που βρέθηκε σε δύσκολη θέση εξαιτίας κάποιου δημοσιεύματος, η Σίσσυ δε δίστασε να πει: «Σε δύσκολη θέση με έφεραν τα δημοσιεύματα που αφορούσαν τη σχέση μου με τον άντρα μου… Το ρεπορτάζ έλεγε ότι για παράδειγμα πηγαίνω στη Θεσσαλονίκη μόνη μου. Πια, δεν μπορούμε να πάμε πουθενά μαζί. Εγώ δουλεύω καθημερινές και ο Θοδωρής Σαββατοκύριακο. Μας μένει μόνο μια Κυριακή, που και πάλι ο Θοδωρής ξυπνάει αργά, γιατί την προηγούμενη δουλεύει μέχρι αργά».

Όταν, ωστόσο, η Ελένη τη ρώτησε αν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα επηρεάζουν τη σχέση της με τον Θοδωρή, η παρουσιάστρια του Ant1 απάντησε: «Πάνω σε αυτό το κομμάτι όχι. Αλλά, ας πούμε, τον Θοδωρή θα τον ενοχλήσει η έκθεση του παιδιού. Αν δει το παιδί σε κάποιο περιοδικό, δεν θα του αρέσει. Μπορεί να μου πει “Γιατί πήγες εκεί; Έπρεπε να σκεφτείς ότι θα έχει φωτογράφους!”».
 
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης