Για την επίθεση με βιτριόλιπου δέχτηκε η 34χρονη Ιωάννα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε!» ο Ανδρέας Φουστάνος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, μεταξύ άλλων, επεσήμανε πως για την άτυχη κοπέλα τίποτα δεν θα είναι ίδιο από εδώ και πέρα.
«Όχι, δεν μπορεί να επανέλθει και το λέω κατηγορηματικά. Όταν έχεις καταστρέψει τελείως το δέρμα του προσώπου, πώς να το αντικαταστήσεις; Μόνο με μπαλώματα. Θα επιβιώσει, θα ζήσει, αλλά παραμορφωμένος και ειδικά αν είναι γυναίκα καταλαβαίνετε. Νομίζω ότι τον καταστρέφεις τον άνθρωπο αυτόν, όταν του ρίξεις ένα χημικό επάνω του. Ό,τι εικόνα είχες από το παρελθόν, πρέπει να την ξεχάσεις», είπε χαρακτηριστικά.
Ξέρετε εκείνη τη στιγμή που ψάχνετε το τέλειο δώρο Χριστουγέννων και αναρωτιέστε "μήπως προτιμά άλλο χρώμα; Μήπως έχει ήδη αυτό το μοντέλο; Μήπως του αρέσει κάτι τελείως διαφορετικό;" Φέτος, υπάρχει μια λύση που κάνει όλες αυτές τις ερωτήσεις... περιττές!