Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το μωρό που πέταξαν στα σκουπίδια

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το μωρό που πέταξαν στα σκουπίδια

Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση πριν το πετάξουν το είχαν στραγγαλίσει με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο

Φρίκη από τις αποκαλύψεις για το μωρό που πέταξαν στα σκουπίδια
Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία για την υπόθεση του βρέφος που εντοπίστηκε νεκρό σε κάδο απορριμμάτων στην Πετρούπολη. Όπως έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση πριν το πετάξουν το είχαν στραγγαλίσει με σχοινί και τον ομφάλιο λώρο.

«Ο θάνατος ήταν ασφυκτικός, συνεπεία περιτύλιξης της τραχηλικής χώρας δια του ομφαλίου λώρου και δια βρόχου και απόφραξη της στοματικής κοιλότητος δια τεμαχίου χάρτου. Δηλαδή του είχαν αποφράξει τη στοματική κοιλότητα και του είχαν δέσει τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί στο λαιμό του. Ο θάνατος προσδιορίζεται βραδινές ώρες της Κυριακής. Το παιδάκι γεννήθηκε ζωντανό» τόνισε στο protothema.gr η κυρία Μαριανού. 

Κλείσιμο
Το  μωράκι ήταν τυλιγμένο με ένα σεντόνι γεμάτο αίματα, ενώ το μεσημέρι της Δευτέρας το βρήκε ένας ρακοσυλλέκτης που έψαχνε τα σκουπίδια σε κάδο που ήταν στην οδό Ρωμυλίας και ειδοποίησε την Αστυνομία. 

Οσον αφορά πάντως το βίντεο που προβλήθηκε χθες από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και υποτίθεται ότι έδειχνε το κτήνος να πετάει το αγγελούδι στα σκουπίδια, διαπιστώθηκε τελικά ότι ήταν από παλαιότερη υπόθεση και συγκεκριμένα από τη φριχτή δολοφονία της μικρής Στέλλας. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης