Τρία μαγαζιά χτύπησαν διαρρήκτες στην Ανδραβίδα

Τρία μαγαζιά χτύπησαν διαρρήκτες στην Ανδραβίδα

Τα κλεμμένα συρτάρια των ταμειακών μηχανών βρέθηκαν πεταμένα στην άκρη του δρόμου στο Μοσχονέρι Λεχαινών

Τρία μαγαζιά χτύπησαν διαρρήκτες στην Ανδραβίδα
Εικόνες καταστροφής αντίκρισαν οι ιδιοκτήτες τριών καταστημάτων στην αγορά της Ανδραβίδας, όταν πήγαν να τα ανοίξουν το πρωί της Τετάρτης. Οι άγνωστοι δράστες που τα είχαν διαρρήξει, είχαν προκαλέσει ζημιές πολύ μεγαλύτερου κόστους από τα χρήματα που έκλεψαν!

Οι κακοποιοί διέρρηξαν ένα κατάστημα με χαρτικά είδη από το οποίο πήραν το συρτάρι από την ταμειακή μηχανή με 500 ευρώ. Στη συνέχεια, έκαναν το ίδιο σε ένα κατάστημα με είδη δώρων από το οποίο άρπαξαν επίσης το συρτάρι που είχε μέσα 70 ευρώ και τέλος ένα κατάστημα με γυναικεία ρούχα όπου το συρτάρι της ταμειακής είχε- δεν είχε μέσα 20 ευρώ!

Όμως, για να εισβάλλουν στα μαγαζιά, οι άγνωστοι παραβίασαν ή γκρέμισαν τις γυάλινες πόρτες των εισόδων, που κοστίζουν πανάκριβα. Τα κλεμμένα συρτάρια των ταμειακών μηχανών βρέθηκαν πεταμένα στην άκρη του δρόμου στο Μοσχονέρι Λεχαινών, όπου έχουν επικεντρώσει και τις έρευνές τους οι αστυνομικοί οι οποίοι ερευνούν τις τρεις διαρρήξεις.

*** Της μόδας έχουν γίνει οι διαρρήξεις καταστημάτων γκρεμίζοντας τις τζαμαρίες στην Πάτρα! Μια παρόμοια απόπειρα έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, όπου οι δράστες έπεσαν στην τζαμαρία με αυτοκίνητο καταστρέφοντάς την με σκοπό να μπουν μέσα και να «σηκώσουν» το χρηματοκιβώτιο, αλλά αναγκάστηκαν να φύγουν όπως- όπως αφού ήχησε ο συναγερμός! Οι αστυνομικοί έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό τους βάσει του υλικού που κατέγραψαν οι κάμερες του καταστήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης