Έντονη βροχόπτωση στα Σφακιά της Κρήτης: Πλημμύρισαν σπίτια - Έκλεισαν δρόμοι
Από την έντονη κακοκαιρία, τεράστιοι όγκοι απο χώματα και πέτρες κατέκλυσαν τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής, καθώς επίσης απο τις ισχυρές βροχοπτώσεις σχηματίστηκαν ορμητικοί χείμαρροι
Μεγάλα προβλήματα προκάλεσε στην περιοχή Βουβά Σφακίων η ισχυρή βροχόπτωση που ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης.
Από την έντονη κακοκαιρία, τεράστιοι όγκοι απο χώματα και πέτρες κατέκλυσαν τους οικισμούς της ευρύτερης περιοχής, καθώς επίσης απο τις ισχυρές βροχοπτώσεις σχηματίστηκαν ορμητικοί χείμαρροι.
Από την ισχυρή βροχόπτωση σπίτια πλημμύρισαν, ενώ έκλεισε και το επαρχιακό δίκτυο της περιοχής.
Όπως είπε ο Δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Ζερβός στο
Κλείσιμο
Flashnews.gr, υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα, ενώ πυροσβέστες απο το κλιμάκιο Ανώπολης αλλά και απο τις Βρύσες έσπευσαν στην περιοχή για να απομακρύνουν κατοίκους απο τα σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.