Αδέλφια οι δράστες 23 διαρρήξεων στο Ηράκλειο

Αδέλφια οι δράστες 23 διαρρήξεων στο Ηράκλειο

Οι Αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πλήθος από κλοπιμαία, παράνομο οπλισμό και ναρκωτικά 

Αδέλφια οι δράστες 23 διαρρήξεων στο Ηράκλειο
Πλήθος κλοπιμαία, παράνομο οπλισμό και ναρκωτικά ανακάλυψαν οι άνδρες της Ασφαλείας στο σπίτι δυο αδελφών ηλικίας 25 και 27 χρόνων στο Ηράκλειο, όπου έφτασαν όταν τους ταυτοποίησαν από το modus operandi ως τους δράστες 23 κλοπών στην ευρύτερη περιοχή.

Στον αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιεί ο 25χρονος, βρέθηκαν φυσίγγια, δυο ξιφολόγχες και ένα σετ καθαριστικών πολεμικού τυφεκίου, τέσσερα εξαρτήματα αυτοκινήτου, επτά ελαστικά και ζάντες οχημάτων, τρεις θήκες μεταφοράς όπλων, μια πινακίδα κυκλοφορίας αυτοκινήτου. Ακόμη, κατασχέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα τσιγαριλίκι και ένας μεταλλικός τρίφτης.

Στην προανάκριση προέκυψε ότι ο 25χρονος είχε διαπράξει 21 κλοπές σε οχήματα από τις 10 Ιανουαρίου ως τις 30 Νοεμβρίου του 2017 και είχε κλέψει ένα ντεπόζιτο πετρελαίου, ένα ψυγείο, καθρέφτες, μια μπαταρία, ρόδες, ζάντες, ένα ράδιο-cd και διάφορα άλλα εξαρτήματα και είδη συνολικής αξίας 20.000 ευρώ, ενώ είχε κλέψει και κοσμήματα αξίας 20.000 ευρώ από την επιχείρηση ενός 50χρονου. Αλλά και ο 27χρονος αδελφός του είχε ξαφρίσει μετρητά και κοσμήματα αξίας άνω των 1.000 ευρώ από το σπίτι ενός 46χρονου. 

Μέρος των κλοπιμαίων αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν οι δράστες είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές. Τα δυο αδέλφια δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης