Ρούχα και τρόφιμα προσέφερε ο μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος σε ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, επισκεπτόμενος χθες τον καταυλισμό του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της ΒΙΑΛ στη Χίο.
Χθες 29 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία τίμησε τη μνήμη των παιδιών στη Βηθλεέμ που εσφάγησαν από τον βασιλιά Ηρώδη και ο μητροπολίτης Χίου, όπως είπε, «αγωνιζόμεθα να κρατήσουμε αναλλοίωτη τη θρησκευτική και εθνική μας ταυτότητα και βάσει αυτών καλούμεθα να εκφράσουμε την αγάπη μας και σ' αυτά τα παιδιά που σύγχρονοι Ηρώδες τα ανάγκασαν με διάφορους τρόπους και για διάφορους σκοπούς να φύγουν από τον τόπο τους».
Σημειώνεται ότι η Μητρόπολη Χίου προσφέρει πρωινό στα ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες.
Στη συνέχεια ο κ. Μάρκος επισκέφθηκε και το γειτονικό στον καταυλισμό χωριό Χαλκειός και πρόσφερε σε άπορες οικογένειες του χωριού, δέματα με τρόφιμα για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι τους.
Το πρόγραμμα Female Founders Hub @ Hospitality, από το WHEN και με την ουσιαστική υποστήριξη της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, προσφέρει ευκαιρίες μάθησης, mentoring και δικτύωσης σε γυναίκες επαγγελματίες του HORECA.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco