Λευκωσία: Προφυλακίστηκε 50χρονος για τη βομβιστική επίθεση σε πολυκατοικία

Λευκωσία: Προφυλακίστηκε 50χρονος για τη βομβιστική επίθεση σε πολυκατοικία

Τον 50χρονο κατονόμασε ως ύποπτο ο διευθυντής εταιρείας που ασκεί χρέη διαχειριστή του ξενοδοχείου του υπόπτου για λογαριασμό Τράπεζας

Λευκωσία: Προφυλακίστηκε 50χρονος για τη βομβιστική επίθεση σε πολυκατοικία
Προφυλακίστηκε σήμερα με απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ένας 50χρονος ιδιοκτήτης Ξενοδοχείου στη Πάφο, ο οποίος συνελήφθη το πρωί ως ύποπτος για την χθεσινή βομβιστική επίθεση σε πολυκατοικία στο κέντρο της Λευκωσίας.

Ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, δήλωσε πως υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση ως προς τις έρευνες.

Όπως σημείωσε, η όλη διαδικασία είναι γενικότερα σε εξέλιξη, αξιολογούνται συγκεκριμένα στοιχεία, δεδομένα και το όλο ιστορικό, τονίζεται η σοβαρότητα της υπόθεσης λαμβάνοντας υπόψη το χρόνο διάπραξης του εγκλήματος καθώς και το χώρο όπου είχε τοποθετηθεί ο εκρηκτικός μηχανισμός.

Τον 50χρονο κατονόμασε ως ύποπτο, διευθυντής εταιρείας που ασκεί χρέη διαχειριστή του ξενοδοχείου του υπόπτου για λογαριασμό Τράπεζας. 

Ο Διευθυντής της εταιρείας που φαίνεται πως ήταν ο στόχος της βομβιστικής επίθεσης έχει δώσει κατάθεση στην αστυνομία και ισχυρίστηκε πως ο 50χρονος τον είχε απειλήσει. Η βόμβα είχε τοποθετηθεί στην είσοδο πολυκατοικίας και εξερράγη στις 7:30 το απόγευμα τραυματίζοντας έναν 36χρονο γείτονα. 
Κλείσιμο
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης