Η Βίκυ Παγιατάκη για το Astra Magazine: Θέλουμε και τους άσχετους με την αστρολογία

Η Βίκυ Παγιατάκη για το Astra Magazine: Θέλουμε και τους άσχετους με την αστρολογία

Το περιοδικό κυκλοφορεί με το Πρώτο ΘΕΜΑ αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα

Η Βίκυ Παγιατάκη για το Astra Magazine: Θέλουμε και τους άσχετους με την αστρολογία
Με επιμέλεια της Βίκυς Παγιατάκη κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή του μήνα με το Πρώτο ΘΕΜΑ το περιοδικό Astra Magazine. Η γνωστή αστρολόγος μίλησε στο ΘΕΜΑ 104,6 για τα θέματα του πρώτου τεύχους που θα είναι ενδιαφέροντα ακόμα και γι' αυτούς που δεν ασχολούνται καθόλου με την επιστήμη της αστρολογίας.

«Είμαστε όλοι συνεργάτες στο ίδιο επίπεδο, δεν ξεχωρίζει κανείς. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρωτίστως στο Πρώτο Θέμα, που μας έδωσε τη δυνατότητα μέσω αυτού, να κυκλοφορήσουμε, γιατί είχαμε κάποιους μήνες ολοκληρωτικής απραξίας στον περιοδικό τύπο. Είναι κάτι που γίνεται πραγματικά με πολύ κέφι, το θέλαμε όλοι και είπαμε αμέσως ναι» είπε η κυρία Παγιατάκη.

Προανήγγειλε, δε, ότι στις 10 Δεκεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα ετήσιο, «χορταστικό» και άκρως περιεκτικό τεύχος που θα προσελκύσει και τον πιο δύσπιστο αναγνώστη.

Στους συνεργάτες του περιοδικού, συμπεριλαμβάνονται η Άση Μπήλιου, ο Γιώργος Πανόπουλος και ο Κώστας Λεφάκης, μία δυνατή συνεργασία που υπήρχε και στο περιοδικό «Άστρα και όραμα».

Αναφερόμενη στο περιεχόμενο και τους στόχους του περιοδικού είπε ότι θα είναι ελκυστικό και απευθύνεται και σε αυτούς που είναι πιο άσχετοι με την επιστήμη αυτή. «Τους άσχετους τους θέλουμε, τους σχετικούς τους έχουμε» είπε χαρακτηριστικά.
Κλείσιμο

Η γνωστή αστρολόγος, μίλησε επίσης για τη σημασία του Κρόνου στον Αιγόκερω, ποια ζώδια ταιριάζουν με ποια, τη σημαντικότητα του ζωδίου και του ωροσκόπου, ποιος έλκεται από ποιον και πως γίνεται δύο δίδυμα παιδιά να έχουν τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες.

Η ίδια επισημαίνει για τον Κρόνο στον Αιγόκερω

«Ο Κρόνος σημαίνει χρόνος, Ο χρόνος δοκιμάζει σχέσεις, συνεργασίες, αντοχές, οπτική πλευρά της ζωής, προσέγγιση των πραγμάτων και των καταστάσεων... γινόμαστε περισσότερο ρεαλιστές. Η γνώση που φέρνει ο χρόνος ποτέ δεν είναι κάτι εύκολο και συνήθως είναι και ακριβοπληρωμένο, γιατί σημαίνει εμπειρία και τι σημαίνει εμπειρία; Μια σειρά από λάθη συνήθως, εκτός των επιτυχιών», ενώ για τη διαφορά του ζωδίου και του ωροσκοπίου υποστήριξε:

«Για να κάνουμε ένα μικρό πρώτο πορτρέτο αστρολογικό, χρειαζόμαστε τρία σημεία: το ζώδιο..το οποίο δεν είναι τόσο καθοριστικό,  τον ωροσκόπο... ο πιο εσωτερικός χαρακτήρας του ατόμου που μπορεί να μη φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση και απορρέει από την ώρα της γεννήσεώς μας και τη θέση της σελήνης κατά τη στιγμή, την ημέρα και την ώρα της γεννήσεώς μας».

Στην ερώτηση πώς γίνεται δύο δίδυμα παιδιά να έχουν έναν τελείως διαφορετικό χαρακτήρα, η ίδια απαντά:

«Ένας ωροσκόπος για να είναι σ' ένα ζώδιο, έχει μία διάρκεια χρονική δύο ωρών... Ένα λεπτό μόνο αρκεί για να αλλάξει μία μοίρα μέσα στο ζωδιακό κύκλο».   

Για περισσότερα όσον αφορά στα ζώδια, μη χάσετε το «Astra magazine» που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή και κάθε δεύτερη Κυριακή, αποκλειστικά από το Πρώτο Θέμα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης