Εξιχνιάστηκε από τις έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Τριφυλίας η κλοπή που είχε γίνει πριν από τέσσερα χρόνια σε ένα σπίτι στα Φιλιατρά Μεσσηνίας. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 18χρονος (σήμερα) Ρουμάνος, που είχε ξαφρίσει ό,τι πολύτιμο βρήκε από το σπίτι που διέρρηξε στο διάστημα από τις 11 Νοεμβρίου 2013 ως τις 9 Φεβρουαρίου 2014, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων!
*** Το μοτοποδήλατο ενός 77χρονου έκλεψε ένας ανήλικος το βράδυ της Τετάρτης για να κάνει τις βόλτες του στη Λάρισα. Όμως, ο 17χρονος Έλληνας εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη και το μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη. Ο νεαρός οδηγήθηκε από την Ασφάλεια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, ενώ και οι γονείς του κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.
*** Το πορτοφόλι μιας 47χρονη “βούτηξε” το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κάλυμνο ένας νεαρός και έσπευσε να εξαφανιστεί. Όμως, ο 24χρονος Έλληνας δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που τον συνέλαβαν, επέστρεψαν το πορτοφόλι στην δικαιούχο και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω.
Στη ροή της ημέρας μας, κάθε στιγμή μετράει. Και όταν κάτι απρόοπτο συμβεί στον δρόμο, αυτό που κάνει τη διαφορά είναι να μπορούμε να το διαχειριστούμε γρήγορα και απλά, χωρίς να χάσουμε τον ρυθμό μας.
Η τεχνητή νοημοσύνη αποτελεί βασική επιχειρησιακή δεξιότητα. Η κατανόηση και η αξιοποίηση του AI δεν είναι πια επιλογή, αλλά αναγκαιότητα για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση