Κόρινθος: Μετέφερε πλήθος λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού

Κόρινθος: Μετέφερε πλήθος λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού

Μέσα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με το κινητό του δράστη και 180 ευρώ που είχε πάνω του, βρέθηκαν συνολικά 476 πακέτα τσιγάρων και 14 συσκευασίες τυποποιημένου καπνού χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης

Κόρινθος: Μετέφερε πλήθος λαθραία πακέτα τσιγάρων και καπνού
Ένας δειγματοληπτικός έλεγχος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο όχημα στο οποίο επέβαινε ένας 45χρονος Έλληνας στην Κόρινθο, ήταν αρκετός για να φέρει στο φως την εμπλοκή του στο λαθρεμπόριο τσιγάρων και καπνού.

Μέσα στο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε μαζί με το κινητό του δράστη και 180 ευρώ που είχε πάνω του, βρέθηκαν συνολικά 476 πακέτα τσιγάρων και 14 συσκευασίες τυποποιημένου καπνού χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Τα λαθραία προϊόντα εστάλησαν στο αρμόδιο Τελωνείο για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, ενώ ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Την στιγμή που παραλάμβανε μια χαρτόκουτα από τα ασυνόδευτα δέματα στο ΚΤΕΛ Ηρακλείου συνελήφθη μια 25χρονη Ελληνίδα, καθώς αποδείχθηκε ότι το περιεχόμενό του ήταν 180 λαθραία πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών. Τα πακέτα κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο, ενώ η κοπέλα παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Με την ίδια κατηγορία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου ένας 43χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στο Αιτωλικό, ότι βρέθηκε στην κατοχή του μια συσκευασία που περιείχε λαθραίο καπνό βάρους 510 γραμμαρίων η οποία κατασχέθηκε.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης