Ανήλικοι σε επταμελή σπείρα βίαιων ληστών στα Τρίκαλα

Ανήλικοι σε επταμελή σπείρα βίαιων ληστών στα Τρίκαλα

Οι Έλληνες δράστες ηλικίας από 17 ως 29 χρόνων ξυλοκόπησαν αλύπητα τα δυο θύματά τους, έναν 50χρονο και έναν 37χρονο, ενώ άρπαξαν από τον δεύτερο 500 ευρώ, έναν ασημένιο σταυρό και ένα κινητό

Ανήλικοι σε επταμελή σπείρα βίαιων ληστών στα Τρίκαλα
Επτά νεαροί «νταήδες», μεταξύ των οποίων δυο ανήλικοι, ήταν οι δράστες της άγριας επίθεσης που είχε γίνει το πρωί της Κυριακής στην πόλη των Τρικάλων, σε βάρος δυο ανυποψίαστων πεζών οι οποίοι τραυματίστηκαν ελαφρά από τα βίαια χτυπήματα που δέχθηκαν.

Οι Έλληνες δράστες ηλικίας από 17 ως 29 χρόνων ξυλοκόπησαν αλύπητα τα δυο θύματά τους, έναν 50χρονο και έναν 37χρονο, ενώ άρπαξαν από τον δεύτερο 500 ευρώ, έναν ασημένιο σταυρό και ένα κινητό. Στη συνέχεια διέφυγαν τρέχοντας, αλλά η ληστεία εξιχνιάστηκε άμεσα και οι νεαροί κακοποιοί συνελήφθησαν μετά από ενέργειες και αναζητήσεις των αστυνομικών της Ασφάλειας.

Στο σπίτι ενός 27χρονου βρέθηκαν το κλεμμένο κινητό τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και ένας προφυλακτήρας αυτοκινήτου με πινακίδα κυκλοφορίας μοτοσικλέτας, η οποία είχε κλαπεί από την Καλαμπάκα στις 4 Αυγούστου.

Οι επτά νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ληστεία, απρόκλητη σωματική βλάβη και κλοπή κατά περίπτωση.

Μαζί τους στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν και οι γονείς του ενός ανήλικου που συνελήφθησαν για παραμέληση της εποπτείας του, ενώ η ίδια κατηγορία βαρύνει και τους γονείς του δεύτερου ανηλίκου που δεν εντοπίστηκαν για να συλληφθούν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης