Κατερίνη: Σκηνοθέτησε ληστεία εις βάρος του και βρέθηκε στον εισαγγελέα

Κατερίνη: Σκηνοθέτησε ληστεία εις βάρος του και βρέθηκε στον εισαγγελέα

Ο 23χρονος είχε καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι δύο άγνωστοι τον ακινητοποίησαν με απειλή πιστολιού και του άρπαξαν 170 ευρώ που είχε μαζί του

Τέσσερις συλλήψεις για λαθραία είδη στον Προμαχώνα
Να προσελκύσει το ενδιαφέρον και τη… συμπόνια φαίνεται ότι προσδοκούσε ένας νεαρός Έλληνας στην Κατερίνη, ο οποίος είχε καταγγείλει ληστεία σε βάρος του την περασμένη Πέμπτη! Όπως αποδείχθηκε, η ληστεία είχε γίνει στην… φαντασία του!

Ο 23χρονος είχε καταθέσει στους αστυνομικούς της Ασφάλειας ότι δύο άγνωστοι τον ακινητοποίησαν με απειλή πιστολιού και του άρπαξαν 170 ευρώ που είχε μαζί του. Όμως, εκείνοι αντιλήφθηκαν ότι η περιγραφή του συμβάντος παρουσίαζε κενά και υποψιάστηκαν ότι ο νεαρός δεν έλεγε αλήθεια.

Κλείσιμο
Μετά από αλλεπάλληλες καταθέσεις, ο 23χρονος παραδέχθηκε ότι η ληστεία δεν είχε συμβεί, αρνήθηκε όμως να εξηγήσει για ποιους λόγους την κατήγγειλε. Θα τους εξηγήσει, ίσως, στον ανακριτή στο οποίο τον παρέπεμψε να απολογηθεί ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση χωρίς να καθίσταται άλλος ύποπτος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης