Νεαρός διέρρηξε 12 σπίτια και μαγαζιά στη Λιβαδειά
Από όσες υποθέσεις εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, προκύπτει ότι ο νεαρός Έλληνας είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 13.000 ευρώ
Μάνος Τσαγκαράκης
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια για τα «έργα» ενός 19χρονου φυγόποινου που ρήμαζε τσα σπίτια και τα καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Λιβαδειάς, από τις 11 Φεβρουαρίου ως την περασμένη Δευτέρα. Κι αυτό, γιατί όλα δείχνουν ότι δεν περιορίστηκε στις οκτώ κλοπές και τέσσερις απόπειρες.
Από όσες υποθέσεις εξιχνιάστηκαν μέχρι στιγμής, προκύπτει ότι ο νεαρός Έλληνας είχε αρπάξει μετρητά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τα 13.000 ευρώ. Μάλιστα, σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Δικαστηρίου Ανηλίκων Θήβας που τον είχε καταδικάσει στις 31 Ιανουαρίου σε συνολική ποινή φυλάκισης τριών ετών και ενός μηνός για διακεκριμένες κλοπές και παραβίαση περιορισμών διαμονής κατ’ εξακολούθηση.
Ο 19χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή. Οι αστυνομικοί ερευνούν τώρα αν εμπλέκεται και σε άλλα παρόμοια περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή της Βοιωτίας.
Εντυπώσεις από το νέο καλοκαιρινό μενού του σεφ Θωμά Μάτσα στη Striggla, τη δημοφιλή γαστροταβέρνα των βορείων προαστίων, που συνδυάζει αυτή τη σεζόν νοστιμιά, πρωτοτυπία και καλές τιμές για όλους.