PROTOTHEMA

Ελλάδα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών στην Πάτρα: Μαχαιρώματα και άγριο ξύλο

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ μεταναστών στην Πάτρα: Μαχαιρώματα και άγριο ξύλο

Τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο γενικό κρατικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας»

Άγρια επεισόδια μεταξύ μεταναστών ξέσπασαν στην πόλη της Πάτρας το βράδυ της Κυριακής, στην οδό Μαιζώνος στο ύψος της Μαξίμου.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από την άγρια συμπλοκή μεταξύ των αλλοδαπών τραυματίστηκαν δύο άτομα, τα οποία διεκομίσθηκαν στο γενικό κρατικό νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας».

Στην ευρύτερη περιοχή παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες διενεργούν ελέγχους προκειμένου να εντοπιστούν άτομα που είχαν συμμετοχή στην αιματηρή συμπλοκή.

Η αστυνομία ήδη έχει προχωρήσει σε τέσσερις προσαγωγές.

Η συμπλοκή μεταξύ ομάδων αλλοδαπών ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 9.30 το βράδυ σήμερα στη διασταύρωση των οδών Ακτής Δυμαίων και Βορείου Ηπείρου ενώ στη συνέχεια τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στη διασταύρωση των οδών Ναυαρίνου και Μαξίμου και στους πέριξ δρόμους.

Πηγή: www.patratimes.grΣυμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

Με01/08/201707:05

Δυο γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Με 4 πολυβόλα στημένα γύρω τους γίνεται καταπληκτική δουλειά!

Απάντηση
Αντικατάσταση πληθυσμού 31/07/201716:53

Πολύ ενδιαφέρον έχουν τα όσα ειπώθηκαν από τον επίτροπο Ανθρωπιστικής Βοήθειας και Διαχείρισης Κρίσεων Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος μιλώντας για τον προϋπολογισμό του νέου προγράμματος ESTIA είπε ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα αποτελείται από δύο σκέλη. Το πρώτο σκέλος αφορά την παροχή προπληρωμένων καρτών με μετρητά (cash card) ύψους 57,6 εκατομμυρίων ευρώ. Το ποσό των χρημάτων ανά οικογένεια εξαρτάται από το μέγεθος της οικογένειας. Το δεύτερο σκέλος αφορά την ενοικίαση διαμερισμάτων σε δήμους που θα συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και το συνολικό ποσό που θα διατεθεί φτάνει τα 93 εκατομμύρια ευρώ. Η αρχική πρόβλεψη αφορά 22.000 θέσεις φιλοξενίας και σκοπός του προγράμματος είναι να φτάσει μέχρι τέλος του 2017 στις 30.000 θέσεις φιλοξενίας. Από αυτές, οι 2.000 θα προορίζονται για τα νησιά και οι υπόλοιπες για την ηπειρωτική Ελλάδα, σε δήμους όπως οι Τρικάλων, Λιβαδειάς, οι τέσσερις δήμοι της Κρήτης και οι Λαρίσης και Καρδίτσας. "Προετοιμάζουμε το έδαφος για την ανάληψη πια από το ελληνικό κράτος" τόνισε ο Χρ. Στυλιανίδης, επισημαίνοντας τα ευεργετικά αποτελέσματα που θα έχει το πρόγραμμα τόσο στους πρόσφυγες στους οποίους θα δοθεί μια "αίσθηση αξιοπρέπειας και ελπίδας" -όπως ανέφερε- όσο όμως και στις τοπικές κοινωνίες, οι οποίες, όπως υποστήριξε, θα ωφεληθούν οικονομικά (ενοίκια, ψώνια από τοπική αγορά), ενώ θα συμβάλει και στην ενσωμάτωση του πληθυσμού στις πόλεις. Από τα λεγόμενα του Στυλιανίδη είναι ξεκάθαρο ότι επιχειρείται η μονιμοποίηση των λαθρομεταναστών και η μετέπειτα νομιμοποίηση και ενσωμάτωσή τους στην Ελληνική κοινωνία, με ό,τι βεβαίως συνεπάγεται αυτό για την προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο και του ομοιογενούς Λαού της Ελλάδας σε ετερογενή πληθυσμό.

Απάντηση
Άμεση απελάσει τα λαθρο πιθήκια 31/07/201716:12

Το 2019 δήλωνε ΝΔ και φαγκότο ΧΑ. Θα εξαφανιστούν κολυμπώντας οι άπλυτοι παράνομοι αλήτες λαθροτριτοκοσμικοί. Δεν είναι από πόλεμο τελικά.

Απάντηση
93%31/07/201716:11

Mnv ασχολείστε... πολυπολιτισμικά δρώμενα είναι! Θα τα συνηθίσετε διότι ήρθαν για να μείνουν!

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία