Μαγνησία: Πίσω από το μαντρί, έκρυβε γιγάντια χασισόδεντρα ένας 59χρονος

Μαγνησία: Πίσω από το μαντρί, έκρυβε γιγάντια χασισόδεντρα ένας 59χρονος

Τα χασισόδεντρα είχαν ύψος πάνω από τρία μέτρα

Μαγνησία: Πίσω από το μαντρί, έκρυβε γιγάντια χασισόδεντρα ένας 59χρονος
Σε ένα χώρο που ήταν κρυμμένος από το σπίτι του και το ποιμνιοστάσιό του στην ευρύτερη περιοχή του Νοτίου Πηλίου στη Μαγνησία είχε στήσει την χασισοφυτεία με τα… θηριώδη σε μέγεθος δενδρύλλια που καλλιεργούσε ένας 59χρονος Έλληνας.

Παρ’ όλο που είχαν συγκεντρώσει στοιχεία για το τι θα έβρισκαν, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου τα έχασαν όταν έκαναν έρευνα μαζί με συναδέλφους τους του τοπικού τμήματος, όταν αντίκρισαν τα συνολικά 18 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ξεπεράσει σε ύψος τα τρία μέτρα! Στο χώρο κατασχέθηκαν, ακόμη, ένα λάστιχο και ένα βυτίο που ο δράστης χρησιμοποιούσε για το πότισμα, ένα κλαδευτήρι και κομμάτια σχοινιού

Στο σπίτι του καλλιεργητή βρέθηκαν τέσσερα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή και μία καραμπίνα με δέκα φυσίγγια που ανήκει σε άλλο πρόσωπο. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε στον 59χρονο δίωξη για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο ιδιοκτήτης της καραμπίνας αναζητείται, καθώς κατηγορείται για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης