Διάρρηξη και κλοπές πορτοφολιών σε εκκλησίες

Διάρρηξη και κλοπές πορτοφολιών σε εκκλησίες

Μια,  ακόμη, εκκλησία έγινε στόχος  ιερόσυλων στην Ρόδο, τη στιγμή  που στην Λαμία συνελήφθη μια ανήλικη αλλοδαπή η οποία εκμεταλλευόταν την πολυκοσμία για να… ελαφρώνει γυναικείες τσάντες από τα πορτοφόλια τους ...

Τέλος στην δράση  των ιερόσυλων της Κρήτης
Μια,  ακόμη, εκκλησία έγινε στόχος  ιερόσυλων στην Ρόδο, τη στιγμή  που στην Λαμία συνελήφθη μια ανήλικη αλλοδαπή η οποία εκμεταλλευόταν την πολυκοσμία για να… ελαφρώνει γυναικείες τσάντες από τα πορτοφόλια τους!

Η  διάρρηξη στον ναό της Αγίας Παρασκευής στην περιοχή Κατταβιά της Ρόδου αποκαλύφθηκε το πρωί της Κυριακής, όταν ο εφημέριος πήγε να ανοίξει την εκκλησία για να λειτουργήσει… Όπως ήταν εμφανές, οι δράστες είχαν σπάσει ένα από τα παράθυρα της εκκλησίας για να μπουν στο εσωτερικό. Διέρρηξαν το παγκάρι από το οποίο έκλεψαν περί τα 500 ευρώ, άρπαξαν και τα χρυσά αφιερώματα πού είχαν αφήσει οι πιστοί στην εικόνα και εξαφανίστηκαν. Προανάκριση για την διάρρηξη διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Γενναδίου.

  • Από μια γυναίκα βρήκε τον… δάσκαλό της η ανήλικη Βουλγάρα πορτοφολού που εκμεταλλεύτηκε τον συνωστισμό κατά την έξοδο των πιστών μετά τη λήξη του εσπερινού στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας στην Λαμία και πήρε τα πορτοφόλια από τις τσάντες τριών γυναικών! Όμως, το τελευταίο της θύμα την τσάκωσε στα πράσα και την ακινητοποίησε, ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας που την συνέλαβαν. Στα χέρια της 15χρονης αλλοδαπής βρέθηκε το πορτοφόλι της γυναίκας και σε παρακείμενο περβάζι μια γυναικεία τσάντα, στην οποία υπήρχαν τα πορτοφόλια και των άλλων δύο γυναικών, που περιείχαν χρηματικό ποσό 115 ευρώ το ένα και 25 ευρώ το άλλο! Η μικρή κλέφτρα είχε συλληφθεί ξανά για παρόμοια αδικήματα στο Κιλκίς!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης