Τεράστια ποσότητα κλεμμένου καπνού στην Ξάνθη

Τεράστια ποσότητα κλεμμένου καπνού στην Ξάνθη

Θησαύριζε πουλώντας ναρκωτικά και καπνό που είχε… κλέψει πριν δασμολογηθεί,  ένας 49χρονος Έλληνας

Τεράστια ποσότητα κλεμμένου καπνού στην Ξάνθη
Θησαύριζε πουλώντας ναρκωτικά και καπνό που είχε… κλέψει πριν δασμολογηθεί,  ένας 49χρονος Έλληνας, τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερεύνησαν το σπίτι του στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή.

Τα εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,10 ως 0,40 εκατοστών που καλλιεργούσε ο δράστης και η συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 107,9 γραμμαρίων που βρέθηκε στο σπίτι μαζί με 38 ναρκωτικά χάπια χωρίς την απαραίτητη συνταγή γιατρού, δεν ήταν τα μόνα που ανακάλυψε ο τετράποδος αστυνομικός.

Όπως αποδείχθηκε, ο 49χρονος είχε κλέψει τον καπνό από τις εγκαταστάσεις ενός συνεταιρισμού στην πόλη της Ξάνθης και είχε στήσει ολόκληρο… εργοστάσιο για την συσκευασία του! Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 51 συσκευασίες με καπνό συνολικού βάρους 335,55 κιλών και τέσσερα δοχεία με αρωματικά καπνού! Ο δράστης είχε ακόμη 69 κενές νάιλον συσκευασίες και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Τα κέρδη του από το παράνομο εμπόριο ήταν ιδιαίτερα πλούσια. Οι αστυνομικοί βρήκαν μετρητά ύψους 113.000 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 49χρονοςε οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης που του απήγγειλε κατηγορίες για κλοπή και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης