Πειραιάς: Επιβάτης πλοίου έκλεψε κινητό από μέλος του πληρώματος

Πειραιάς: Επιβάτης πλοίου έκλεψε κινητό από μέλος του πληρώματος

Το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή, ακινητοποίησε τον 21χρονο Έλληνα και βρήκε στην κατοχή του το κινητό

Πειραιάς: Επιβάτης πλοίου έκλεψε κινητό από μέλος του πληρώματος
Τριήμερο Πρωτομαγιάς στα... κρατητήρια κάνει ένας νεαρός επιβάτης του πλοίου της γραμμής που εκτελούσε δρομολόγιο από τον Πειραιά με προορισμό τη Σύρο, την Πάτμο, τη Λέρο, την Κω και τη Ρόδο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την απασχόληση ενός μέλους του πληρώματος για να «βουτήξει» το κινητό του!

Το θύμα αντιλήφθηκε την κλοπή, ακινητοποίησε τον 21χρονο Έλληνα και βρήκε στην κατοχή του το κινητό. Αμέσως ενημέρωσε τον πλοίαρχο κι αυτός με τη σειρά του την Λιμενική Αρχή της Ερμούπολης, όπου κατέπλευσε λίγο αργότερα το καράβι. Έτσι, ο νεαρός συνελήφθη στο λιμάνι από στελέχη του Λιμεναρχείου που σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα κλοπής και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Τρεις ανήλικοι αλλοδαποί διέρρηξαν ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στα Γιαννιτσά της Πέλλας
και άρπαξαν από μέσα διάφορα αντικείμενα η αξία των οποίων ξεπερνά τα 600 ευρώ. Η κλοπή έγινε στις 22 Απριλίου και εξιχνιάστηκε τώρα από την τοπική Ασφάλεια, που σχημάτισε δικογραφία σε βάρος δύο Αλγερινών και ενός Σύρου ηλικίας 16 χρόνων, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μέρος των κλοπιμαίων και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του οχήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης