Συνελήφθη ο ληστής του καταστήματος στις Σέρρες

Συνελήφθη ο ληστής του καταστήματος στις Σέρρες

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νιγρίτας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την απόπειρα ληστείας και να ταυτοποιήσουν τον 46χρονο Έλληνα δράστη

Κιλκίς: Έκλεψαν οικονομίες μιας ζωής από ηλικιωμένο
Φυγόποινος και μάλιστα με βαριά ποινή στην «πλάτη», ήταν ο κακοποιός που είχε επιχειρήσει να ληστέψει το περασμένο Σάββατο με την απειλή μαχαιριού την ηλικιωμένη ιδιοκτήτρια ενός  καταστήματος τροφίμων σε περιοχή των Σερρών. Ο δράστης συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου και ήδη οδηγήθηκε στη φυλακή.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Νιγρίτας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την απόπειρα ληστείας και να ταυτοποιήσουν τον 46χρονο Έλληνα δράστη, σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για υπόθεση ναρκωτικών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και χρηματική ποινή.

Ο 46χρονος, που είχε προσπαθήσει να αρπάξει τις εισπράξεις από την 76χρονη υπεύθυνη του καταστήματος αλλά δεν τα είχε καταφέρει, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών ο οποίος του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και διέταξε τον εγκλεισμό του για να εκτίσει την ποινή του. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης