Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!

Όσοι από εσάς επιλέξουν να αγοράσουν το "Θέμα" με τις προσφορές (4,25€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

Μη χάσετε το Πρώτο Θέμα με ακόμη μεγαλύτερες προσφορές για όλη την οικογένεια!
1. Την εφημερίδα

2. Το συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Γιοβάννας “Ο δρόμος για το Νότο”, που θα σας καθηλώσει


(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)
                             
Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το συγκλονιστικό μυθιστόρημα 

Κλείσιμο
“Ο δρόμος για το νότο” της Γιοβάννας είναι στο ΘΕΜΑ!

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Μια ιστορία γεμάτη δραματικές ανατροπές, με ήρωες ανθρώπους που παλεύουν να ξεφύγουν. Άλλοι από το παρελθόν τους και άλλοι από τον ίδιο τους τον εαυτό.

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το συγκλονιστικό μυθιστόρημα «Ο δρόμος για το Νότο» της Γιοβάννας είναι στο ΘΕΜΑ!


Τα ναρκωτικά, η θανατερή εξάρτηση που προκαλούν σε όσους μπλέκονται στα απατηλά τους δίχτυα και ο σκοτεινός (υπό)κοσμος που περιβάλλει τις «ουσίες» αποτελούν για την Γιοβάννα τον ιστό του εξαιρετικού της βιβλίου. Η αγαπημένη συγγραφέας συνθέτει ένα μυθιστόρημα που παρακολουθεί στενά, σχεδόν μέσα από τα ίδια τους τα αισθήματα και τις ίδιες τους τις σκέψεις έναν κύκλο προσώπων που μάχονται για τη λύτρωση. «Είναι μεγάλη ιστορία, Μυρσίνη. Πολύ μεγάλη. Ωκεανός. Δεν ξέρω αν θα καταλάβεις κάποτε» γράφει η Γιοβάννα, ψάχνοντας στο σκοτάδι, μαζί με τους ήρωες του βιβλίου της το μονοπάτι προς τον ιδεατό Νότο: «Είναι κι οι λέξεις που δεν την αντέχουν. Δεν τη χωράνε. Και πώς να χωρέσουν τόση απελπισία, τόσο πόνο. Πώς να χωρέσουν τη μέσα ερημιά, το φόβο. Κι εκείνον τον έρωτα, κόρη μου... τον έρωτα-φως, τον έρωτα-δώρο, την ώρα ακριβώς που, στο πιο βαθύ σκοτάδι, άρχιζε ανύποπτα ο νόστος, ο δικός μου απελπισμένος και λυτρωτικός δρόμος για το Νότο».

Μην χάσετε εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Πρώτο ΘΕΜΑ και το μυθιστόρημα «Ο δρόμος για το νότο» της Γιοβάννας. 

(στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)

Μην τo χάσετε!







3. Την εκπληκτική ταινία “Κυριαρχία” (“Transcendence”) με τους Τζόνι Ντεπ, Ρεμπέκα Χολ, Μόργκαν Φρίμαν κ.ά


Θέλεις μια συναρπαστική ταινία  Έχεις ΘΕΜΑ!

Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ “Κυριαρχία” με τους εξαιρετικούς Τζόνι Ντεπ, Ρεμπέκα Χολ και Μόργκαν Φρίμαν.


και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Ο Τζόνι Ντεπ σε ένα εκπληκτικό «σόλο», σαν καθηγητής αφοσιωμένος στην Τεχνητή Νοημοσύνη, ο οποίος στην υποκατάσταση του ανθρώπινου νου ανακαλύπτει δυνατότητες -αλλά και ολέθριες.   Δίπλα του οι εξαιρετικοί Ρεμπέκα Χολ και Μόργκαν Φρίμαν.

Η συγκλονιστική ταινία «Κυριαρχία» με τον Τζόνι Ντεπ αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Στο ρόλο του ερευνητή που κινείται στα ακρώτατα όρια της επιστήμης, ο Τζόνι Ντεπ (σαν δρ. Ουίλ Κάστερ) είναι ένας γκουρού στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Το προσωπικό του στοίχημα είναι ένα εγχείρημα που μπορεί να αλλάξει μια για πάντα τη ροή της ανθρώπινης ιστορίας. Πρόκειται για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα συνδυάζει την ανθρώπινη συλλογική νοημοσύνη από τη μία, με το πλήρες φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων από την άλλη. Με άλλα λόγια, ο δρ. Κάστερ επιδιώκει να γίνει θεός, να φτιάξει με τα χέρια του -και μέσω εξαιρετικά εξελιγμένων κομπιούτερ- ένα νέο είδος ζωής, μηχανήματα που, όχι μόνο θα σκέφτονται, αλλά και θα αισθάνονται.

Ωστόσο, το έργο του δρ. Κάστερ δεν τυγχάνει απαραιτήτως της γενικότερης αποδοχής, καθώς κάποιοι ακτιβιστές της ψηφιακής εποχής, φανατικά αντίθετοι στην πρόοδο της τεχνολογίας, θα βαλθούν να εμποδίσουν τον επιστήμονα να ολοκληρώσει το έργο του. Υπό το κράτος του φόβου, ο δρ. Ουίλ Κάστερ θα αποθηκεύσει όλο το περιεχόμενο του εγκεφάλου του σε έναν υπέρ-υπολογιστή. Κατ' αυτό τον τρόπο, όπως ο ίδιος πιστεύει, θα επιτύχει την απόλυτη κυριαρχία -σε τι και σε ποιον, θα το ανακαλύψει στην πορεία. Διότι, όπως θα ανακαλύψει αυτός ο παράξενος ήρως, η δύναμή του μπορεί να διογκωθεί πέρα από κάθε μέτρο, ίσως μάλιστα να μην υπάρχει πλέον τρόπος να τεθεί ένα τέλος σε όλη αυτή τη διαδικασία αφ' ότου θα έχει ανοιχτεί το Κουτί της Πανδώρας, κάπου, κάποτε σε ένα δυστοπικό μέλλον.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην τo χάσετε!










4. Το ακυκλοφόρητο cd “Άλλαξαν πολλά” του μοναδικού Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια


Εκτάκτως το Σάββατο τo ΑΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΟ CD του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με όλα τα καινούργια τραγούδια του είναι στο Θέμα! 

“Άλλαξαν πολλά” 

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Με 12 ολοκαίνουργια τραγούδια επιστρέφει δυναμικά στη δισκογραφία ύστερα από τρία χρόνια ο μοναδικός τραγουδοποιός και ερμηνευτής. Με την χαρακτηριστική και αξεπέραστη φωνή του προσεγγίζει το σήμερα από πολιτική, ενίοτε αυτοσαρκαστική αλλά και... ερωτική σκοπιά.  

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας - «Άλλαξαν Πολλά»

Ενιωσε περίεργα όταν τραγούδησε για πρώτη φορά το ομότιτλο τραγούδι του νέου, ακυκλοφόρητου άλμπουμ του -αυτό εξομολογήθηκε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, τόσο για το τραγούδι «Άλλαξαν Πολλά», όσο και για το καινούργιο του CD. Όπως λέει ο ίδιος, «είναι ένας νοσταλγικός, λίγο πικρός δίσκος -ακριβώς όπως είναι η κατάσταση που ζούμε σήμερα. Προσπαθώ να βρω ακτίνες αισιοδοξίας μέσα σε όλα, όπως πχ στο τραγούδι που λέγεται 'Παράγκα'. Οι στίχοι σε αυτό το κομμάτι καταλήγουν ότι 'η δικιά μας η παράγκα, μπορεί να μην είχε σκεπή, αλλά είχε αστέρια ο ουρανός. Ήλιε εσύ έχεις κλέψει το κλειδί».
Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας λέει ότι η νέα του δουλειά δεν θα μπορούσε παρά να έχει έντονα πολιτικά στοιχεία, έναν έμμετρο σχολιασμό της επικαιρότητας που απασχολεί κάθε Έλληνα. «Πάντα ισχύει όμως» τονίζει ο Λαυρέντης «ότι όταν στραβώνει πολύ μια κατάσταση, το μόνο που μας σώζει -και που αξίζει να τραγουδήσεις γι' αυτό- είναι ο έρωτας και η αγάπη. Είναι αυτό που σε κρατάει ζωντανό, σε κινητοποιεί και σου δίνει κουράγιο να αντέξεις όλα τα υπόλοιπα. Αυτό λέει πάνω-κάτω ο δίσκος. Τα υπόλοιπα … επί της οθόνης».

μόνο στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Μην το χάσετε









5. Πλήρη γυναικολογικό έλεγχο για τις γυναίκες κάθε ηλικίας 


Εκτάκτως το Σάββατο το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες ένα πακέτο πλήρους γυναικολογικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €)
 
- Τεστ ΠΑΠ
- Κολπικό υπέρηχο
- Γυναικολογική εξέταση και
- Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας 
στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ με ένα κουπόνι

Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ακόμη ξεχωριστό δώρο.

Πιο συγκεκριμένα, εκτάκτως αυτό το Σάββατο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε  ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε : 

- Τεστ ΠΑΠ
- Κολπικό υπέρηχο
- Γυναικολογική εξέταση και
- Μέτρηση οστικής πυκνότητας 
και όλα αυτά μαζί -ή όποια επιλέξετε- μόνο με 30 ευρώ και το κουπόνι
Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ποιες από τις παραπάνω εξετάσεις θέλετε ή έχετε ανάγκη να κάνετε. 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

- Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) 
- Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017.


Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017.
 
Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και όλες τις παραπάνω εξετάσεις. 

Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν Προγράμματα Πρόληψης, γίνετε μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr






6. Εντελώς δωρεάν είσοδο (για 6 παραστάσεις) στην κορυφαία διαδραστική παιδική παράσταση “Μόνο αν τον πιστέψεις…” στο θέατρο Αλίκη με ένα κουπόνι!


Εκτάκτως το Σάββατο το ΘΕΜΑ πάει τα παιδιά θέατρο εντελώς δωρεάν!


“Μόνο αν το πιστέψεις” – Θέατρο Αλίκη
2 παραστάσεις κάθε Κυριακή
6 παραστάσεις αποκλειστικά για τα παιδιά σας
Κυριακή 26/3 ή Κυριακή 2/4 ή Κυριακή 9/4  στις 11:30 ή στις 14:30)


Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την κορυφαία παιδική παράσταση “Μόνο αν το πιστέψεις” στο Θέατρο Αλίκη. Πρόκειται για μία διαδραστική παράσταση-ύμνο στην αυτοπεποίθηση, την τόλμη, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας, σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένα έργο για όλη την οικογένεια που αγγίζει αξίες και αρετές οι οποίες τείνουν να χαθούν στην εποχή που ζούμε. Μια εποχή δύσκολη που μόνο αν το πιστέψεις μπορείς να γίνεις ο εαυτός σου.
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο ανά θεατή (είτε παιδί, είτε συνοδός). 

Αυτό σημαίνει ότι :
- με δύο κουπόνια θα έχετε δύο δωρεάν εισιτήρια 
- με τρία κουπόνια, τρία δωρεάν εισιτήρια κ.ο.κ. 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή :
1. Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας 
2. Επιλέξτε ποια Κυριακή επιθυμείτε να δείτε την παράσταση και
3. Εξαργυρώστε το στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ (Αμερικής 4, Σύνταγμα), τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεση των αναγνωστών του Πρώτου Θέματος από το Σάββατο 25/3 και ώρες 09:00-21:00, απ’ όπου θα παραλάβετε και τα εισιτήριά σας για την ημέρα και την παράσταση που επιθυμείτε.


Τα κουπόνια ισχύουν με βάση τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.


Λίγα λόγια για την παράσταση : 
Θέατρο ΑΛΙΚΗ – “Μόνο αν το πιστέψεις” της Κέλλυς Σταμουλάκη
Στη Χώρα της Υπομονής οι κάτοικοι ζούσαν ευτυχισμένοι, με αγάπη και αφθονία. Ένας άνθρωπος όμως που τα ήθελε όλα, ο αρχιστράτηγος Τραμουντάνας, βάζει σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ήσυχη ζωή των κατοίκων της. Με τον άπληστο χαρακτήρα του ρίχνει τους ήρωές μας σε μεγάλες περιπέτειες. Τους κυνηγά σε θάλασσες, πόλεις, βουνά και τους αναγκάζει να έρθουν αντιμέτωποι με τρικυμίες, θαλασσομαχίες, φύλακες-δεινόσαυρους και περίπλοκα αινίγματα. Θα καταφέρουν τελικά οι ήρωες μας να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους περιμένουν και να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν; Μέχρι που μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να σώσει το παιδί της;

Ένας ύμνος στην αυτοπεποίθηση, την τόλμη, την πίστη στον εαυτό μας, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ένα έργο για όλη την οικογένεια που αγγίζει αξίες και αρετές οι οποίες τείνουν να χαθούν στην εποχή που ζούμε. Μια εποχή δύσκολη που μόνο αν το πιστέψεις μπορείς να γίνεις ο εαυτός σου.

Μόνο αν το πιστέψεις, τολμάς!
Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!


Γρήγορες εναλλαγές και έντονη δράση, έξυπνοι διάλογοι, χιούμορ και κωμικά περιστατικά, χορευτές, ηθοποιοί και ακροβάτες που κινούνται με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής επί σκηνής (πιάνο, ακορντεόν, λαούτο, βιολί, κρουστά, τρομπέτες, φλογέρες κλπ.), δημιουργούν ένα διαδραστικό υπερθέαμα που θα συνεπάρει κάθε μικρό και μεγάλο θεατή.

Η Ελένη Καστάνη ισορροπεί ανάμεσα σε κωμικές και ευαίσθητες νότες και συνθέτει μια ανεπανάληπτη ερμηνεία στο ρόλο της μάνας, τον οποίο απογειώνει με το μοναδικό ταλέντο και ταπεραμέντο της. Ο Ορέστης Τρίκας αποδίδει τη διαφορετικότητα του ήρωά του με ενσυναίσθηση, ψυχική δύναμη και δεξιοτεχνικές μεταβάσεις στις εσωτερικές πτυχές του ρόλου, ενώ την αδελφή του υποδύεται με ταλέντο και φρεσκάδα η Μυριέλλα Κουρεντή. Σε όλο αυτό το ταξίδι της περιπέτειας τα βήματα των ηρώων του 15μελή θιάσου οδηγεί μουσικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι σταθεροί συνεργάτες του Θιάσου "Αβάντι" συναντιούνται για μία ακόμη φορά για να συστήσουν μία ποιοτική παράσταση και ενάντια στους καιρούς που διανύουμε μια ακριβή και προσεγμένη παραγωγή. Την εμπνευσμένη μουσική γράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ενορχηστρώνει με μαεστρία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Συντελεστές
Κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη 
Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης 
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Σκηνικά: ∆έσποινα Βολίδη 
Κοστούμια: ∆έσποινα Κολοκοτσά 
Χορογραφίες: Τζένη Τοψίδου 
Καλλιτεχνική διεύθυνση : Κέλλυ Σταμουλάκη

Μην το χάσετε!






7. και ……. δύο αγαπημένα περιοδικά που αξίζει να διαβάσετε! 


Ένα περιοδικό γαστρονομίας-μαγειρικής και ένα για τους stars :
(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)


Το νέο τεύχος του Olive 

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο το Olive Απριλίου είναι στο Θέμα!

Το Οlive, είναι ένα από τα εγκυρότερα γαστρονομικά περιοδικά της Ευρώπης με συνταγές για όλα τα γούστα καθώς και εξαιρετικά άρθρα! Πέντε διάσημοι σεφ όπως η Ελένη Ψυχούλη, η Ντίνα Νικολάου, ο Ανδρέας Λαγός,  η Ιωάννα Σταμούλου, υπό τη διεύθυνση του Ηλία Μαμαλάκη, σας παρουσιάζουν βήμα-βήμα συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής και σας εμπιστεύονται τα μικρά μυστικά που «κάνουν τη διαφορά». 

To olive Απριλίου είναι σαρακοστιανό και πασχαλινό μαζί και μαγειρεύει:

Κανελόνια νηστίσιμα, πίτες κι άλλες εύκολες συνταγές για το τραπέζι της 
Σαρακοστής
Τη μαγειρίτσα σε παραδοσιακή, χορτοφαγική και gourmet εκδοχή.
Απίθανες πράσινες σαλάτες για το πασχαλινό τραπέζι.
3+1 πρωτότυπες προτάσεις για τα σπασμένα κόκκινα αβγά της Ανάστασης.
Το πασχαλινό αρνάκι στο φούρνο, την κατσαρόλα και το τηγάνι.
Τα λευκά τυριά της Άνοιξης σε αλμυρές και γλυκές εκτελέσεις.
Παραδοσιακά και μοντέρνα πασχαλινά γλυκά.
2 συγκλονιστικές τούρτες από τσουρέκι.
Αλμυρά και γλυκά πιάτα με εσπεριδοειδή.
Υγιεινά γεύματα για ισορροπημένη διατροφή φτωχή σε θερμίδες.
Κι ακόμη, ρεπορτάζ για τις καλύτερες πασχαλινές αγορές, προτάσεις για φαγητό έξω, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Καρδίτσα και τα πιο φρέσκα νέα της αγοράς. 

Πού αλλού; 

Μόνο στο Θέμα!!

Μην το χάσετε! 




 
Το νέο τεύχος του αγαπημένου περιοδικού People με όλα τα νέα των σταρ στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Το περιοδικό που -εδώ και 40 χρόνια- οι διάσημοι σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται και μοιράζονται τις προσωπικές τους στιγμές και οι καθημερινοί άνθρωποι εμπνέουν με τη ζωή τους, το μεγαλύτερο περιοδικό στον κόσμο, έρχεται στο σπίτι σας κάθε Κυριακή με το Πρώτο Θέμα. 

Στο PEOPLE κάθε εβδομάδα μπορείτε να μάθετε όλα τα νέα των σταρ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να διαβάσετε συναρπαστικές ιστορίες και να απολαύσετε μεγάλες αποκλειστικότητες. 



Κατερίνα Λάσπα: «Νιώθω Ευλογημένη»

Η παρουσιάστρια, που είναι στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μιλάει για τη ροκ ζωή στο πλευρό του συζύγου της, Νεκτάριου Νικολόπουλου, την αντίδρασή του όταν ο γιατρός ανακοίνωσε πως περιμένουν κορίτσι, τον τρόπο με τον οποίον η 6,5 ετών κόρη της, Σάρρα, προετοιμάζεται για τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της. Επίσης, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νέο τηλεοπτικό πρότζεκτ με το οποίο επιστρέφει μετά από επτά χρόνια απουσίας και εξηγεί τι ακριβώς έχει συμβεί με το νησάκι Υδρούσα απέναντι από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης, για το οποίο βρίσκεται στα δικαστήρια.

Ελισάβετ Αρώνη: Η μούσα του Christian Louboutin είναι Ελληνίδα

Το μοντέλο από την Ιεράπετρα, που ταξιδεύει στον κόσμο μέσα από τις καμπάνιες του οίκου-φαντασίωση κάθε γυναίκας που λατρεύει τα παπούτσια, μιλά στο People για τα παιδικά της χρόνια, περιγράφει τη ζωή της στο Βερολίνο, όπου έχει εγκατασταθεί, και εξιστορεί πως κατάφερε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο στις καμπάνιες της μυθικής φίρμας.

Φωτεινή Αθερίδου: «Είμαι ένα μελό, ρομαντικό κορίτσι!». 
Η νεαρή ηθοποιός περιγράφει την παρθενική της εμπειρία στην τηλεόραση, (πρωταγωνιστεί στο Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα –γράφει και το σενάριο της πλοκής για το ζευγάρι που ερμηνεύει), τη σχέση με τον πατέρα της, Θοδωρή Αθερίδη, τη δημοσιότητα και πόσο την επηρεάζει. Ενδιάμεσα, ανεβάζει στα social media χιουμοριστικά βίντεο με την αγαπημένη της γιαγιά, που όταν ήταν μικρή αντί για παραμύθια της έλεγε τα κουτσομπολιά της γειτονιάς. 


Κώστας Δόξας: Φωτογραφίζεται με τη γυναίκα του Μαρία Δεληθανάση που μπήκε στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ενάμιση μήνα μετά το γάμο τους και λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ο τραγουδιστής μιλά για τον ανατρεπτικό τρόπο που έμαθε για την εγκυμοσύνη, τη γνωριμία τους στη Θεσσαλονίκη, αλλά και για τον ανταγωνισμό που αναπτύχθηκε κάποια στιγμή με τον αδερφό του –επίσης τραγουδιστή, Άκη Δείξιμο, και πώς ξεπεράστηκε..

Σταμάτης Γονίδης: «Χάθηκα μέσα στο εγώ μου και την έπαρση». 

Ο γνωστός τραγουδιστής ξορκίζει τα μεγάλα λάθη της ζωής του σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο People. Μιλά με καμάρι για τις κόρες του, την Ασημίνα και τη Στεφανία, τους τρεις γάμους του, τις παθιασμένες του σχέσεις με τις γυναίκες, την τελευταία του σύζυγο που είναι η μακροβιότερη σχέση της ζωής του, τις καταχρήσεις, αλλά και τη νύχτα στην Αμβέρσα που έφερε το φως στο σκοτάδι του. 

Luke Evans: «Δεν κυνήγησα όλα αυτά που μου ήρθαν»

Ο γοητευτικός και ταλαντούχος Gaston του Beauty and the Beast, κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο στη σκηνή του West End όσο και στις blockbuster ταινίες και μιλάει αποκλειστικά στο ελληνικό People για την επιθυμία του να επισκεφτεί σύντομα ξανά την Ελλάδα, τον τίτλο του sex symbol που του αποδίδουν, την καταπίεση των παιδικών του χρόνων λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων της οικογένειας του και εξηγεί πως δηλώνει ανοιχτά ότι είναι γκέι, καθώς σιχαίνεται τα ψέματα.



Μην τα χάσετε! 


(μόνο στην έκδοση με τις προσφορές 4,25 ευρώ)




Όσοι από εσάς επιλέξουν λοιπόν να αγοράσουν το "Θέμα" χωρίς τις προσφορές (2€) αυτήν την εβδομάδα παίρνουν :

1. Την εφημερίδα. 

2. Την εκπληκτική ταινία “Κυριαρχία” (“Transcendence”) με τους Τζόνι Ντεπ, Ρεμπέκα Χολ, Μόργκαν Φρίμαν κ.ά



Θέλεις μια συναρπαστική ταινία 
Έχεις ΘΕΜΑ!

Εκτάκτως το Σάββατο με το ΘΕΜΑ

“Κυριαρχία”

με τους εξαιρετικούς Τζόνι Ντεπ, Ρεμπέκα Χολ και Μόργκαν Φρίμαν.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Ο Τζόνι Ντεπ σε ένα εκπληκτικό «σόλο», σαν καθηγητής αφοσιωμένος στην Τεχνητή Νοημοσύνη, ο οποίος στην υποκατάσταση του ανθρώπινου νου ανακαλύπτει δυνατότητες -αλλά και ολέθριες.   Δίπλα του οι εξαιρετικοί Ρεμπέκα Χολ και Μόργκαν Φρίμαν.

Η συγκλονιστική ταινία «Κυριαρχία» με τον Τζόνι Ντεπ αυτή την Κυριακή με το Πρώτο ΘΕΜΑ.

Στο ρόλο του ερευνητή που κινείται στα ακρώτατα όρια της επιστήμης, ο Τζόνι Ντεπ (σαν δρ. Ουίλ Κάστερ) είναι ένας γκουρού στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης. Το προσωπικό του στοίχημα είναι ένα εγχείρημα που μπορεί να αλλάξει μια για πάντα τη ροή της ανθρώπινης ιστορίας. Πρόκειται για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος θα συνδυάζει την ανθρώπινη συλλογική νοημοσύνη από τη μία, με το πλήρες φάσμα των ανθρώπινων συναισθημάτων από την άλλη. Με άλλα λόγια, ο δρ. Κάστερ επιδιώκει να γίνει θεός, να φτιάξει με τα χέρια του -και μέσω εξαιρετικά εξελιγμένων κομπιούτερ- ένα νέο είδος ζωής, μηχανήματα που, όχι μόνο θα σκέφτονται, αλλά και θα αισθάνονται.

Ωστόσο, το έργο του δρ. Κάστερ δεν τυγχάνει απαραιτήτως της γενικότερης αποδοχής, καθώς κάποιοι ακτιβιστές της ψηφιακής εποχής, φανατικά αντίθετοι στην πρόοδο της τεχνολογίας, θα βαλθούν να εμποδίσουν τον επιστήμονα να ολοκληρώσει το έργο του. Υπό το κράτος του φόβου, ο δρ. Ουίλ Κάστερ θα αποθηκεύσει όλο το περιεχόμενο του εγκεφάλου του σε έναν υπέρ-υπολογιστή. Κατ' αυτό τον τρόπο, όπως ο ίδιος πιστεύει, θα επιτύχει την απόλυτη κυριαρχία -σε τι και σε ποιον, θα το ανακαλύψει στην πορεία. Διότι, όπως θα ανακαλύψει αυτός ο παράξενος ήρως, η δύναμή του μπορεί να διογκωθεί πέρα από κάθε μέτρο, ίσως μάλιστα να μην υπάρχει πλέον τρόπος να τεθεί ένα τέλος σε όλη αυτή τη διαδικασία αφ' ότου θα έχει ανοιχτεί το Κουτί της Πανδώρας, κάπου, κάποτε σε ένα δυστοπικό μέλλον.

και στις δύο εκδόσεις (4,25 – 2,00 €) 

Μην τo χάσετε!



3. Εντελώς δωρεάν είσοδο (για 6 παραστάσεις) στην κορυφαία διαδραστική παιδική παράσταση “Μόνο αν τον πιστέψεις…” στο θέατρο Αλίκη με ένα κουπόνι!



Εκτάκτως το Σάββατο 
το ΘΕΜΑ πάει τα παιδιά θέατρο 
εντελώς δωρεάν!


“Μόνο αν το πιστέψεις” – Θέατρο Αλίκη
2 παραστάσεις κάθε Κυριακή
6 παραστάσεις αποκλειστικά για τα παιδιά σας

Κυριακή 26/3 ή Κυριακή 2/4 ή Κυριακή 9/4  στις 11:30 ή στις 14:30)

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, στην πρώτη σελίδα της  εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση των 2,00 ευρώ όσο και στην έκδοση με τις προσφορές των 4,25 ευρώ θα υπάρχει  ένα κουπόνι, με το οποίο οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν την κορυφαία παιδική παράσταση “Μόνο αν το πιστέψεις” στο Θέατρο Αλίκη. Πρόκειται για μία διαδραστική παράσταση-ύμνο στην αυτοπεποίθηση, την τόλμη, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας, σε μουσική Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Ένα έργο για όλη την οικογένεια που αγγίζει αξίες και αρετές οι οποίες τείνουν να χαθούν στην εποχή που ζούμε. Μια εποχή δύσκολη που μόνο αν το πιστέψεις μπορείς να γίνεις ο εαυτός σου.

και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)

Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε ένα δωρεάν εισιτήριο ανά θεατή (είτε παιδί, είτε συνοδός). 
Αυτό σημαίνει ότι:
- με δύο κουπόνια θα έχετε δύο δωρεάν εισιτήρια 
- με τρία κουπόνια, τρία δωρεάν εισιτήρια κ.ο.κ


Η διαδικασία είναι πολύ απλή :
4. Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας 
5. Επιλέξτε ποια Κυριακή επιθυμείτε να δείτε την παράσταση και
6. Εξαργυρώστε το στα ταμεία του θεάτρου ΑΛΙΚΗ (Αμερικής 4, Σύνταγμα), τα οποία θα βρίσκονται στη διάθεση των αναγνωστών του Πρώτου Θέματος από το Σάββατο 25/3 και ώρες 09:00-21:00, απ’ όπου θα παραλάβετε και τα εισιτήριά σας για την ημέρα και την παράσταση που επιθυμείτε.


Τα κουπόνια ισχύουν με βάση τη διαθεσιμότητα της κάθε ημέρας.

Λίγα λόγια για την παράσταση: 
Θέατρο ΑΛΙΚΗ – “Μόνο αν το πιστέψεις” της Κέλλυς Σταμουλάκη
Στη Χώρα της Υπομονής οι κάτοικοι ζούσαν ευτυχισμένοι, με αγάπη και αφθονία. Ένας άνθρωπος όμως που τα ήθελε όλα, ο αρχιστράτηγος Τραμουντάνας, βάζει σκοπό της ζωής του να ανατρέψει την ήσυχη ζωή των κατοίκων της. Με τον άπληστο χαρακτήρα του ρίχνει τους ήρωές μας σε μεγάλες περιπέτειες. Τους κυνηγά σε θάλασσες, πόλεις, βουνά και τους αναγκάζει να έρθουν αντιμέτωποι με τρικυμίες, θαλασσομαχίες, φύλακες-δεινόσαυρους και περίπλοκα αινίγματα. Θα καταφέρουν τελικά οι ήρωες μας να ξεπεράσουν τα εμπόδια που τους περιμένουν και να πάρουν πίσω αυτά που τους ανήκουν; Μέχρι που μπορεί να φτάσει μία μητέρα για να σώσει το παιδί της;

Ένας ύμνος στην αυτοπεποίθηση, την τόλμη, την πίστη στον εαυτό μας, τη μητρική αγάπη και την αποδοχή της διαφορετικότητας. Ένα έργο για όλη την οικογένεια που αγγίζει αξίες και αρετές οι οποίες τείνουν να χαθούν στην εποχή που ζούμε. Μια εποχή δύσκολη που μόνο αν το πιστέψεις μπορείς να γίνεις ο εαυτός σου.

Μόνο αν το πιστέψεις, τολμάς!
Μόνο αν το πιστέψεις, νικάς!


Γρήγορες εναλλαγές και έντονη δράση, έξυπνοι διάλογοι, χιούμορ και κωμικά περιστατικά, χορευτές, ηθοποιοί και ακροβάτες που κινούνται με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής επί σκηνής (πιάνο, ακορντεόν, λαούτο, βιολί, κρουστά, τρομπέτες, φλογέρες κλπ.), δημιουργούν ένα διαδραστικό υπερθέαμα που θα συνεπάρει κάθε μικρό και μεγάλο θεατή.

Η Ελένη Καστάνη ισορροπεί ανάμεσα σε κωμικές και ευαίσθητες νότες και συνθέτει μια ανεπανάληπτη ερμηνεία στο ρόλο της μάνας, τον οποίο απογειώνει με το μοναδικό ταλέντο και ταπεραμέντο της. Ο Ορέστης Τρίκας αποδίδει τη διαφορετικότητα του ήρωά του με ενσυναίσθηση, ψυχική δύναμη και δεξιοτεχνικές μεταβάσεις στις εσωτερικές πτυχές του ρόλου, ενώ την αδελφή του υποδύεται με ταλέντο και φρεσκάδα η Μυριέλλα Κουρεντή. Σε όλο αυτό το ταξίδι της περιπέτειας τα βήματα των ηρώων του 15μελή θιάσου οδηγεί μουσικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Οι σταθεροί συνεργάτες του Θιάσου "Αβάντι" συναντιούνται για μία ακόμη φορά για να συστήσουν μία ποιοτική παράσταση και ενάντια στους καιρούς που διανύουμε μια ακριβή και προσεγμένη παραγωγή. Την εμπνευσμένη μουσική γράφει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ενορχηστρώνει με μαεστρία ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. 

Συντελεστές
Κείμενο – σκηνοθεσία: Κέλλυ Σταμουλάκη 
Στίχοι: Κέλλυ Σταμουλάκη – Γιάννης Προεστάκης 
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Ενορχήστρωση-μουσική διδασκαλία: Μαυρίκιος Μαυρικίου
Σκηνικά: ∆έσποινα Βολίδη 
Κοστούμια: ∆έσποινα Κολοκοτσά 
Χορογραφίες: Τζένη Τοψίδου 
Καλλιτεχνική διεύθυνση : Κέλλυ Σταμουλάκη

Μην το χάσετε!








4. Πλήρη γυναικολογικό έλεγχο για τις γυναίκες κάθε ηλικίας
 
Εκτάκτως το Σάββατο
το Πρώτο Θέμα & το Metropolitan Hospital
προσφέρουν σε όλες τις γυναίκες
ένα πακέτο πλήρους γυναικολογικού ελέγχου
σε προνομιακή τιμή
και στις δύο εκδόσεις (4,25€ - 2€)


- Τεστ ΠΑΠ
- Κολπικό υπέρηχο
- Γυναικολογική εξέταση και
- Μέτρηση Οστικής Πυκνότητας 
στην προνομιακή τιμή των 30 ευρώ με ένα κουπόνι


Η προσφορά ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2017


Εκτάκτως αυτό το Σάββατο, το Πρώτο Θέμα και το Metropolitan Hospital, θέλοντας να τονίσουν την αξία και τη σημασία της πρόληψης, προσφέρουν σε όλες τις αναγνώστριες του ΘΕΜΑτος ένα ακόμη ξεχωριστό δώρο.

Πιο συγκεκριμένα, εκτάκτως αυτό το Σάββατο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας θα βρείτε ένα κουπόνι με το οποίο μπορείτε να κάνετε : 

- Τεστ ΠΑΠ
- Κολπικό υπέρηχο
- Γυναικολογική εξέταση και
- Μέτρηση οστικής πυκνότητας 
και όλα αυτά μαζί -ή όποια επιλέξετε- μόνο με 30 ευρώ και το κουπόνι
Εσείς μπορείτε να επιλέξετε ποιες από τις παραπάνω εξετάσεις θέλετε ή έχετε ανάγκη να κάνετε. 

ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ

- Κόψτε το κουπόνι που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας, τόσο στην απλή έκδοση (2,00 ευρώ) όσο και στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ) 
- Καλέστε -οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες κυρίες- στο 210-4809050, καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-16:00, για να κλείσετε το ραντεβού σας για τις εξετάσεις που επιθυμείτε να κάνετε. Το ραντεβού σας μπορείτε να το κλείσετε όταν επιθυμείτε και για όποια ημερομηνία επιλέξετε, μέχρι τις 31/12/2017
.


Προσοχή : Το κουπόνι θα ισχύει έως τις 31/12/2017. 

Αυτό σημαίνει ότι μέχρι αυτήν την ημερομηνία, μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας, για να πραγματοποιήσετε μία ή και όλες τις παραπάνω εξετάσεις. 
Για όλες τις εξετάσεις, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του κουπονιού, που θα βρείτε στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δωρεάν Προγράμματα Πρόληψης, γίνετε μέλη της διαδικτυακής κοινότητας του Metropolitan Hospital: www.metropolitan-hospital-connect.gr 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης