Έλληνας νοίκιασε το τροχόσπιτο με το μισό τόνο χασίς στην Κόνιτσα

Έλληνας νοίκιασε το τροχόσπιτο με το μισό τόνο χασίς στην Κόνιτσα

Ο 54χρονος, που θεωρείται μέλος ευρύτερης εγκληματικής ομάδας η οποία εισάγει ναρκωτικά στη χώρα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται

Έλληνας νοίκιασε το τροχόσπιτο με το μισό τόνο χασίς στην Κόνιτσα
Έναν 54χρονο Έλληνα αναζητούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων ως τον οργανωτή της μεταφοράς του μισού τόνου χασίς, η οποία αποτράπηκε το πρωί στην Κόνιτσα. Όπως διαπιστώθηκε, αυτός είχε μισθώσει το τροχόσπιτο με το οποίο μετέφεραν τα ναρκωτικά οι δύο αλλοδαποί που συνελήφθησαν.



Το τροχόσπιτο ανήκει σε εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που τώρα το ζητά πίσω. Όμως έχει κατασχεθεί ως πειστήριο για τη μεταφορά των ναρκωτικών και ο μισθωτής δεν έχει δηλώσει κλοπή και αυτό σημαίνει ότι το παραχώρησε στους  Αλβανούς μεταφορείς ηλικίας 53 και 26 χρόνων. Παρά τις έρευνες που ξεκίνησαν αμέσως ο 54χρονος, που θεωρείται μέλος ευρύτερης εγκληματικής ομάδας η οποία εισάγει ναρκωτικά στη χώρα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη και αναζητείται.

Κλείσιμο


Το αυτοκινούμενο τροχόσπιτο ακινητοποιήθηκε για έλεγχο στην εθνική οδό Κόνιτσας – Κοζάνης από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας και σε διάφορα σημεία στο εσωτερικό του βρέθηκαν 529 κιλά και 415 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Οι δυο αλλοδαποί οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης