Αλβανοί είχαν στήσει δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Αλβανοί είχαν στήσει δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη

Η αστυνομία ακολούθησε έναν νεαρό, ο οποίος παραλάμβανε το «εμπόρευμα» από δύο ομοεθνείς του

Αλβανοί είχαν στήσει δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών σε Σέρρες και Θεσσαλονίκη
Η ευρύτερη περιοχή των Σερρών αποτελούσε το πεδίο δράσης ενός νεαρού Αλβανού που παραλάμβανε μεγάλες ποσότητες χασίς από δυο ομοεθνείς του στην Θεσσαλονίκη για να τις διακινήσει εκεί. Οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών ακολούθησαν τα ίχνη και κατάφεραν να τον βάλουν στο χέρι μαζί με τους προμηθευτές.

Αρχικά, εντόπισαν τον 27χρονο αλλοδαπό με το όχημα που επέβαινε σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης και τον ακινητοποίησαν. Κατά την έρευνα που έκανε ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους τριών κιλών και 63 γραμμαρίων και ο νεαρός συνελήφθη.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε η ταυτότητα των προμηθευτών του, ενός 28χρονου και ενός 47χρονου, οι οποίοι εντοπίστηκαν λίγο αργότερα, συνελήφθησαν και στο σπίτι του πρώτου κατασχέθηκε άλλη μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 50 γραμμαρίων και συνελήφθη και ο 24χρονος αδελφός του. Πάνω στους δράστες κατασχέθηκαν οκτώ κινητά και 535 ευρώ και ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης τους άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης